‘Politie Berkelland ontvangt nieuwe melding…en doet niets!’

Vanmorgen om 10.00 uur was de Needse klokkenluider Henrie Kamps op het politiebureau in Borculo. Kamps kwam daar een nieuwe melding doen tegen CBR directeur: Alexander Pechtold. Maar het korps Berkelland wil geen aangifte opnemen… in opdracht van ‘hogerhand’. Althans dat vermoedt Kamps.

| Teleurgesteld dat er wederom geen aangifte is opgenomen?

Nou nee, dat verbaasd mij al lang niet meer. Ik heb Yvonne Boomers, dezelfde agente die ik op 13 december telefonisch en per mail heb gecontact ontmoet, maar die houd zich op de vlakte. Het schijnt nu eenmaal moeilijk te zijn om aangifte tegen Alexander Pechtold te doen bij de politie Berkelland. Ik dacht altijd dat Henk Kamp de lokale held was in Borculo, maar wellicht is dat Pechtold.

| Dus onverrichte zake terug naar Neede?

[links in beeld Armando Marcellina]

Nee hoor, want tijdens mijn gesprek met Yvonne Boomers mengde een andere agent zich plotsklaps in het gesprek. Dat vond ik vreemd en ik heb hem er op aangesproken. Kennelijk is hij volledig op de hoogte van de kwestie. Hij gaf aan de wijkagent voor Neede te zijn; Armando Mercelina. Hij zegde mij toen een registratie aan te maken.

| En dat is het?

Zeker niet. Mijn advocaten vinden dat het korps verplicht is om aangifte op te nemen. Of die aangifte leid tot een strafrechtelijk onderzoek is vervolgens aan het Openbaar Ministerie. Vandaag gaat er wederom een mail (zie onderstaand) naar de politie Berkelland en morgen gaat er een aangetekende brief, met dezelfde documenten, naar het politiebureau in Borculo. En in plaats van Yvonne Boomers is nu wijkagent Armando Mercelina degene die hem ontvangt.

| Wat verwacht u ervan?

Wat denkt u er zelf van? De ministers moeten het samen maar uitzoeken. Ik weet inmiddels wel dat de problemen in ons land vele malen groter zijn dan Tim Hofman en BOOS ons kunnen schetsen. Ongelofelijk… wat een gecorrumpeerde overheid hebben wij gekregen in de voorbije vijfentwintig jaar. Daar schrik ik van!

mail van 28 februari 2022 aan politie Berkelland

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views

Aangifte tegen René Brünen bijgesteld naar ‘zware mishandeling’!

In overleg met de Politie Oost-Nederland heeft de klokkenluider in de rijschoolbranche, Henrie Kamps, besloten om de aangifte tegen de Enschedese rijschool eigenaar René te verhogen van ‘eenvoudige mishandeling’ naar ‘zware mishandeling’. ‘Uit verklaringen van getuigen en camerabeelden is duidelijk geworden dat het hier om veel meer gaat dan een ‘eenvoudige mishandeling’; dat was de […]

lees meer
CBR Klokkenluider Meest gelezen Tip

‘CBR misleiding kost samenleving jaarlijks miljoenen’

Hoewel de nieuwe minister van Infrastructuur & Waterstaat persoonlijk door mij geïnformeerd is over de misstanden bij het CBR blijft het achter de schermen van het ministerie angstvallig stil. In januari werd minister Mark Harbers, kort na zijn aantreden, al geïnformeerd over de ontdekkingen van onderzoeksplatform Rijlezz. Volgens de onderzoekers verbaasd hen dat stilzwijgen niet. […]

lees meer