Enschedese wijkagent Bossink belt na bijna twee maanden met klokkenluider…

Bijna twee maanden na een staande houding op de parkeerplaats bij Ezendam Rijopleiding wordt de Needse klokkenluider Henrie Kamps vandaag gebeld door agent Bossink van het Enschede politiekorps. Kamps, die vandaag voor de tweede maal melding heeft gemaakt bij de politie [die moeten leiden tot aangiftes tegen CBR directeur Pechtold en directeur Jan Jurgen Huizing red] is niet onder de indruk.

Volgens Kamps woonde Bossink tijdens de Kindertoeslagaffaire kennelijk nog niet in Nederland en weet de Enschedese wijkagent niet wat het is als je als burger geen rechten meer hebt, kapot wordt gemaakt én overheidsdienaars elkaar de hand boven het hoofd houden.

“Wijkagent Bossink was bijzonder onredelijk tijdens ons gesprek in zijn politiebusje op 6 januari. Terwijl ik met hem sprak stapte hij uit om zich nog even te laten informeren door de CBR-bewaker Meeuwsen. Dezelfde die mij meerdere keren onheus heeft bejegend en een valse aangifte heeft gedaan wegens een poging tot zware mishandeling. Ik heb Bossink, het bijzijn van zijn collega Mehmet Kemaloğlu, zelfs gezegd dat onbehoorlijk te vinden. Je als agent laten beïnvloeden door een halve of hele crimineel terwijl je met mij in gesprek bent. Ongehoord!

Gelukkig was zijn collega Mehmet Kemaloğlu  wel correct. Ik heb deze laatste nog enkele keren gemaild en zelfs bedankt voor de prettige manier van omgang. Zo hoort het!

“Waarom Bossink mij nu belt is niet helemaal duidelijk, maar in ieder geval niet om zijn excuses te maken of ‘sorry’ te zeggen. Ik doe er verder niks mee, maar heb wel een vermoeden: schaamteloos jezelf vrijpleiten als de grond te heet wordt onder je voeten. Bah!”

Inmiddels is vast komen te staan dat Bossink en Kemaloğlu Kamps onterecht hebben gedreigd naar de arrestantencel in Borne te brengen. Het terrein bij Ezendam is volgens hun collega-motoragent ‘Missan’ wel toegankelijk.

“Bossink zoekt het maar uit. Hij is volgens de agenten, die eerder bij mij thuis kwamen om mij te intimideren, degene die hen verzocht had mij even te ‘bezoeken’… op verzoek van Pechtold. Zij hadden zelfs de persoonlijke brief van Pechtold in handen”

Naar aanleiding van de onrechtmatige intimidaties en bedreigingen heeft Kamps nu al meerdere meldingen gedaan en heeft minister Harbers inmiddels laten weten op de hoogte te zijn van Pechtold’s grensoverschrijdende gedrag. Ook de minister van Justitie is inmiddels per aangetekend schrijven geïnformeerd. Bossink en anderen, waaronder de Officier van Justitie, moeten hopelijk op enig moment verantwoording afleggen. Hoewel Bossink zich daar geen zorgen over maakt: “Ze moeten maar doen!” reageerde wijkagent Boswinkel.

“Eigenlijk net als de gemiddelde CBR examinator; dit soort wetsdienaars hebben zelf schijt aan de wet, aan omgangsvormen en heulen gewoon met criminelen als die CBR bewaker Meeuwsen en Pechtold. Triest”

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer