Kamps: ‘Pechtold is paranoia!’

In navolging van onze ‘komiek’ Mark Rutte herhaalt klokkenluider Henrie Kamps de woorden “Poetin is paranoia” door de rijscholen in Twente te waarschuwen: “Pechtold is paranoia”! In een persoonlijke brief aan meer dan 100 rijscholen in de regio waarschuwt Kamps voor mogelijk gevaar op of rond het CBR terrein.

“Ik vraag mij af hoe gevaarlijk het daar kan worden. Al maandenlang staan er bewakers en niemand weet waarom. Er is verhoogde paraatheid en Pechtold haalt de vreemdste streken uit om alles in de doofpot te houden” zegt Kamps.

Als je kijkt naar een foto van een tijdje gelden dan moet ik eerlijk gezegd denken aan de beginjaren van de oorlog. Het lijkt wel dat er op de achtergrond van Pechtold een nazi op een bromfiets rondrijd. Pechtold ziet er zorgwekkend slecht uit…

Ik roep de medewerkers van het CBR en collega rijscholen op om de kalmte te bewaren op en rond het CBR en Pechtold om zijn ‘orde troepen’ tot kalmte te manen.

Ik weet dat iedereen denkt dat ik een clown ben, maar dat dacht onze clown ook van zijn Oekraïense collega Zelinsky. Nu blijkt het andersom; onze minister-president blijkt een clown en Zelinsky een president zoals wij die zouden willen….

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views

Aangifte tegen René Brünen bijgesteld naar ‘zware mishandeling’!

In overleg met de Politie Oost-Nederland heeft de klokkenluider in de rijschoolbranche, Henrie Kamps, besloten om de aangifte tegen de Enschedese rijschool eigenaar René te verhogen van ‘eenvoudige mishandeling’ naar ‘zware mishandeling’. ‘Uit verklaringen van getuigen en camerabeelden is duidelijk geworden dat het hier om veel meer gaat dan een ‘eenvoudige mishandeling’; dat was de […]

lees meer
BOVAG Branche Meer dan 10.000 views Tip

Officiële klacht tegen twee agenten Enschedees korps!

Op 8 maart 2022 werd journalist Henrie Kamps bij het CBR Examencentrum mishandeld door de eigenaar van de grootste rijschool van Enschede; René Brünen. Omdat de mishandeling plaatsvond onder de neus van CBR examenmanager Mark Keijsers én twee politieagenten is het verbazingwekkend dat de journalist iedere vorm van hulp werd ontzegd. “De klacht tegen beide […]

lees meer