Verkeersschool Brookhuis krijgt faire kans!

De valse verklaring van Brookhuis-medewerkster Chantal Meulenbroek is klokkenluider Henrie Kamps in een doorn in het oog. Hij zegt Meulenbroek al weken voor het door Alexander Pechtold in scene gezette ‘incident’ op 1 december te hebben aangesproken op haar huichelachtige gedrag. Hij zag haar non-verbale, ophitsende signalen geven aan de beveiligers van het CBR. Het werd vastgelegd met de dashcam van de lesauto van Kamps. Dat ze vervolgens op 6 december op het politiebureau in Enschede een ondersteunende verklaring tegen Kamps heeft afgelegd, in een mislukte aangifte van ‘poging tot zware mishandeling’, is voor Kamps ‘een brug te ver’. Toch biedt Kamps de werkgever van Meulenbroek, verkeersschool Brookhuis, een faire kans om afstand te nemen van het gedrag van de medewerkster.

“Ik vergelijk het gedrag van Chantal Meulenbroek met dat van NSB-ers in de Tweede Wereldoorlog en neem van die uitspraak voorlopig niets terug. Het is beter om iedereen nu alvast te waarschuwen voor dit soort types en niet zoals in de geschiedenis het zwijgen er toe te doen. Er breken misschien zomaar weer tijden aan waarop we dit soort figuren in Oldenzaal en omgeving kunnen missen als kiespijn. Verraders!”

“In een mogelijke procedure focussen wij op Meulenbroek. Van de drie getuigen, die hun getuigenis overduidelijk onderling hebben afgestemd, is Meulenbroek de enige die ik eerder betrapte op dit NSB-gedrag. Zij heeft mijn rijschool, mijn leerlingen en mij ernstig gedupeerd. Én erger; ze heeft daarmee strafbaar gehandeld” sneert Kamps. Daar komt bij dat Alexander Pechtold mij op 3 december zelf vertelde dat hij in Enschede was om ‘mijn mensen te helpen bij het doen van aangifte’. De hele kwestie, de valse aangifte is voorgekookt bij het CBR en Meulenbroek wilde wel meedoen”.

Kamps geeft aan dat hij als voormalig werkgever best begrijpt dat Verkeersschool Brookhuis mogelijk geen wetenschap had van de leugens van Meulenbroek en dat hij dus niet uit is op Brookhuis. Maar de verkeersschool is nu eenmaal als werkgever degene die ik moet aanspreken als ik aangifte doe tegen Meulenbroek of (een deel van) de schade ga verhalen.

“Daarbij… ik verwacht dat rijscholen elkaar in de toekomst nog hard genoeg nodig gaan hebben om het geschonden vertrouwen van de consument te herwinnen. Brookhuis is een van de rijscholen die (mogelijk onbewust) betrokken is bij onrechtmatig handelen, waardoor honderden leerlingen financieel gedupeerd worden.

GERELATEERD

Branche CBR CBRClaim Leden Meer dan 10.000 views Uit het land

Landelijk protestdag rijscholen op 17 september bij CBR Enschede!

Het is nog ver weg, maar er zijn plannen om op zaterdag 17 september 2022 een landelijke protestdag te organiseren bij het CBR Examencentrum in Enschede. Het initiatief komt van een grote groep rijscholen uit het land. Het is op die dag exact 1 jaar geleden dat CBR directeur Alexander Pechtold de Needse klokkenluider Henrie […]

lees meer
CBR Klokkenluider Meest gelezen Uit het land

Eindredacteur 1Vandaag reageert geïrriteerd op kritische column!

“Een lachwekkend statement’ zo beschrijft de (adjunct)hoofdredacteur Jeroen Illy van 1Vandaag de column die wij gisteren publiceerden op ons platform. Zo valt te lezen in de mailreactie die de columnist vandaag met de redactie deelt. Onze vaste columnist was gisteren kritisch over traditionele media en noemt daarbij als voorbeelden 1Vandaag en Dagblad Tubantia. Kamps noemt […]

lees meer
CBR Meest gelezen Uit het land

Advocaat Kamps “Wij gaan de politie aansprakelijk stellen voor het hartinfarct van Henrie Kamps”

In sneltrein tempo volgen de ontwikkelingen rond de zware mishandeling van journalist Henrie Kamps zich gisteren en vandaag op. Nu ontvangen wij een persverklaring van de advocaten van de op 8 maar 2022 zwaar mishandelde journalist Henrie Kamps. Kamps werd bij het examenterrein van het CBR door de eigenaar van de grootste rijschool in Enschede, […]

lees meer