‘De lat ligt hoog voor Mark Harbers!’

Maandag wacht het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat een volgend aangetekend schrijven van klokkenluider Henrie Kamps. Nu de minister deze week per aangetekend schrijven heeft gereageerd met ‘Ik heb kennisgenomen van de inhoud van uw brief over problemen in de rijschoolbranche en over de heer Pechtold’ is het volgens Kamps tijd voor verdere actie.

“Ik loop al wat langer mee in het metier, zal ik maar zeggen” zegt journalist/ondernemer Kamps. “Er wordt in de brief ‘Namens de minister….’ met geen woord gerept over wat het ministerie aan vervolgstappen neemt. Zeker in de tijdsgeest waarbij heb kabinet zelfs met Mariëtte Hamer regeringscommissaris heeft benoemd zou de doodsbedreigingen die Alexander Pechtold tot twee keer toe heeft geuit aan mijn adres toch wel wat meer aandacht mogen krijgen van de VVD minister”

Ik heb de ‘werkgever’ van de heer Pechtold geïnformeerd. Hij heeft netjes, per aangetekend schrijven, bevestigd op de hoogte te zijn; dus lijkt het mij een ‘officiële melding’ zoals bedoeld door zijn partijgenoot Mark Rutte. Het melden bij Erwin Muller, voorzitter van Raad van Toezicht van het CBR, heeft niets opgeleverd en de directeur Bedrijfsvoering is minimaal zo gecorrumpeerd als Pechtold

Ik eis in de brief een tijdspad en een vervolg op het grensoverschrijdende gedrag. De regels zijn er niet alleen voor The Voice of Ajax, maar ook voor de overheid. Gekker nog; van onze overheid mogen we juist een voorbeeldfunctie verwachten. Als dat er niet komt dan overwegen wij Minister Harbers in Kort Geding te dwingen om de melding serieus te nemen.

Fragment uit de brief van 18 januari aan Minister Mark Harbers….

“Vandaar een tweede brief. En ook omdat ook deze week weer blijkt dat het CBR de boel nog steeds of in toenemende mate jongeren financieel dupeert.”

Fragment uit het aangetekend schrijven namens de minister van I&W

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer