Klachtenbehandelaar Rob Sauvé van IBKI: functie elders?

Op basis van de eerst conclusies van onderzoeksplatform heeft de Needse klokkenluider Kamps een formele reactie gestuurd naar de ‘klachtenbehandelaar’ Rob Sauvé van IBKI. Daarin wijst Kamps de ambtenaar op het feit dat Kamps gisterenmiddag, dus nog voor het resultaat van zijn tweede poging om te slagen voor het IBKI examen PB, een aangetekend schrijven heeft gestuurd naar de directie van IBKI.

“De heer Sauvé reageerde ongeveer drie weken nadat ik mijn beklag had gedaan met een ‘halfbakken’ antwoord; zoals dat bij IBKI én CBR de facto dé standaard is. Hij behoort tot de mensen binnen onze overheid die er zijn als ‘loket’. En daarmee is direct al aangetoond waarom het zo’n ellende is binnen het CBR én IBKI.

Misschien moet ons kabinet ook maar eens een regeringscommissaris aanstellen die klachten aanneemt over falende klachtenbehandelaars bij de overheid. Ik hoop voor Rob Sauvé dat die nieuwe, tweede, regeringscommissaris dan iets meer tijd én aandacht besteedt aan de behandeling van zijn verweer als hij kennelijk gewend is te doen.

“En ja.. misschien schopt de directie van IBKI mij er nu ook wel direct uit. Net als hun collega/vriend Pechtold. Dat neem ik dan maar op de koopt toe” meld Kamps ons telefonisch.

[tekst gaat door onder afbeelding]

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views

Aangifte tegen René Brünen bijgesteld naar ‘zware mishandeling’!

In overleg met de Politie Oost-Nederland heeft de klokkenluider in de rijschoolbranche, Henrie Kamps, besloten om de aangifte tegen de Enschedese rijschool eigenaar René te verhogen van ‘eenvoudige mishandeling’ naar ‘zware mishandeling’. ‘Uit verklaringen van getuigen en camerabeelden is duidelijk geworden dat het hier om veel meer gaat dan een ‘eenvoudige mishandeling’; dat was de […]

lees meer
CBR Klokkenluider Meest gelezen Tip

‘CBR misleiding kost samenleving jaarlijks miljoenen’

Hoewel de nieuwe minister van Infrastructuur & Waterstaat persoonlijk door mij geïnformeerd is over de misstanden bij het CBR blijft het achter de schermen van het ministerie angstvallig stil. In januari werd minister Mark Harbers, kort na zijn aantreden, al geïnformeerd over de ontdekkingen van onderzoeksplatform Rijlezz. Volgens de onderzoekers verbaasd hen dat stilzwijgen niet. […]

lees meer