‘Medewerkster Brookhuis is derde valse getuige’

Al in de week voor het incident op 1 december sprak Henrie Kamps de Brookhuis medewerkster Chantal Meulenbroek aan op haar huichelachtige gedrag. Op de dashcam van Kamps zie je haar tot tweemaal toe signalen afgeven aan de CBR beveiligers; met de voet en knie. Zo van ‘daar rijd hij wel’. Zielig dame die ‘kind aan huis is’ bij het CBR volgens Kamps.

” Tja… triest geval” zegt Kamps. Die zie ik al jaren rondlopen en kwebbelen; over alles en iedereen. Volgens het dossier dat ons ter hand is gesteld is ze zelfs woonachtig op het politiebureau in Enschede… of ze heeft geen vaste verblijfplaats.

Kamps weet nog niet of hij tegen ‘Chantal’ een procedure start. “Ik denk dat haar werkgever maar eens met haar moet praten…”

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views

Aangifte tegen René Brünen bijgesteld naar ‘zware mishandeling’!

In overleg met de Politie Oost-Nederland heeft de klokkenluider in de rijschoolbranche, Henrie Kamps, besloten om de aangifte tegen de Enschedese rijschool eigenaar René te verhogen van ‘eenvoudige mishandeling’ naar ‘zware mishandeling’. ‘Uit verklaringen van getuigen en camerabeelden is duidelijk geworden dat het hier om veel meer gaat dan een ‘eenvoudige mishandeling’; dat was de […]

lees meer
BOVAG Branche Meer dan 10.000 views Tip

Officiële klacht tegen twee agenten Enschedees korps!

Op 8 maart 2022 werd journalist Henrie Kamps bij het CBR Examencentrum mishandeld door de eigenaar van de grootste rijschool van Enschede; René Brünen. Omdat de mishandeling plaatsvond onder de neus van CBR examenmanager Mark Keijsers én twee politieagenten is het verbazingwekkend dat de journalist iedere vorm van hulp werd ontzegd. “De klacht tegen beide […]

lees meer