‘Olav Feijen’ betrokken bij valse aangifte CBR!

De snelgroeiende rijschool Olav Feijen leverde een van de getuigen tegen collega-rijschool Rijbewijzz in een poging om eigenaar Kamps tot een 3 jarige celstraf te laten veroordelen. Medewerker Kolthof bevestigd wat Kamps al zo vaak heeft gemeld in zijn valse verklaring; een deel van de instructeurs loopt bij het CBR alleen maar te ‘ouwehoeren’. En dat niet alleen, ze overleggen met elkaar hoe ze Rijlezz een ‘kunstje flikken’. Althans dat stelt Kamps.

“De werkgever van Kolthof spreken wij aan voor dezelfde schade als waarvoor vandaag Eibergenaar Hans Weeink is aangesproken; €250.000,– Verder gaan we in overleg met Justitie omdat uit de stukken overduidelijk blijkt dat de getuigen én de CBR-ers overleg met elkaar hebben gepleegd. Zo riep de beveiliger al voor het incident dat 112 moest worden gebeld. De getuigenverklaring zijn op elkaar afgestemd. En Pechtold horen we zeggen dat hij in Enschede is om de mensen te helpen bij de aangifte. Dat ondersteunt onze stelling.

Kolthof krijgt persoonlijk eveneens een aangetekend schrijven. “Daar heb ik hem al over gebeld, omdat ik mij zo kan voorstellen dat als iemand anders de post opent die nogal schrikt van de aanklacht en het bedrag. Hij deed er erg lollig over en wilde weten wie er nog meer verklaard hadden. Terloops gaf hij aan dat ook Rudi de Jong [examinator CBR red] aanwezig was toen besproken is wat men zou gaan verklaren. Die heeft echter geen getuigenverklaring afgelegd. Wel is onze redactie geïnformeerd door een CBR-er die eerder meldde dat Kamps erin geluisd werd door Alexander Pechtold”.

Nu de minister per aangetekend schrijven heeft laten weten dat hij onze informatie én aanklachten tegen Pechtold heeft gelezen verwachten wij dat het niet lang zal duren voor de minister van Justitie & Veiligheid ook geïnformeerd wordt. Juist vanwege het feit dat het OM op 13 december én tijdens strafrechtelijke onderzoek angstvallig de andere kant op kijkt. In het procesdossier zit namelijk de melding van 13 december; dus deze OvJ vind het ook wel best….

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views

Aangifte tegen René Brünen bijgesteld naar ‘zware mishandeling’!

In overleg met de Politie Oost-Nederland heeft de klokkenluider in de rijschoolbranche, Henrie Kamps, besloten om de aangifte tegen de Enschedese rijschool eigenaar René te verhogen van ‘eenvoudige mishandeling’ naar ‘zware mishandeling’. ‘Uit verklaringen van getuigen en camerabeelden is duidelijk geworden dat het hier om veel meer gaat dan een ‘eenvoudige mishandeling’; dat was de […]

lees meer
Branche CBR CBRClaim Leden Meer dan 10.000 views Uit het land

Landelijk protestdag rijscholen op 17 september bij CBR Enschede!

Het is nog ver weg, maar er zijn plannen om op zaterdag 17 september 2022 een landelijke protestdag te organiseren bij het CBR Examencentrum in Enschede. Het initiatief komt van een grote groep rijscholen uit het land. Het is op die dag exact 1 jaar geleden dat CBR directeur Alexander Pechtold de Needse klokkenluider Henrie […]

lees meer