Johannes Weeink uit Eibergen is ongeschikt!

“Was ik getuige van een poging zware mishandeling. Dit feit werd gepleegd op de parkeerplaats van het CBR…” Dat zijn de letterlijke woorden van Johannes Weeink uit Eibergen. Gewoon een echte BSN-er; in hart en nieren. Hij is een van de drie getuigen die rijschoolhouder Henrie Kamps een gevangenisstraf van 36 maanden toewenst. Het is de eerste verklaring die we openbaar maken…

[tekst gaat door onder afbeelding]

“Justitie moet Johannes Weeink binnenkort nog maar eens bevragen en daarmee bedoelen wij de rechter…” zegt een van de juristen die Kamps steunt in het aanvechten van de valse aangiftes rond het incident op 1 december bij bet CBR.

Collega’s weten nu waartoe Johannes Weeink in staat is….

Onderstaande beelden heeft Kamps de avond voor zijn verhoor vrijgegeven. Volgens de bestuurder is hij niet ingereden op de beveiliger, maar is de beveiliger, nadat hij eerst probeerde het portier te openen, zelf bewust voor de lesauto gelopen toen men het parkeerterrein rustig wilde verlaten.

Na korte tijd nam Kamps de bediening over en stuurde langs de beveiliger. Dezelfde beveiliger was enkele dagen daarvoor al in overtreding met het filmen van een leerling buiten het examenterrein. Ook daarvan is een verklaring opgemaakt.

De kwestie blijkt volgens een CBR bron in scene gezet door Alexander Pechtold.

opname voorcamera lesauto Kamps
opname achtercamera lesauto Kamps

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer