Lunch met Tim Hofman (BOOS) voor geslaagde leerlingen Berkellandpilot!

Het moet een gedenkwaardig moment worden voor de geslaagde leerlingen uit de Berkelland pilot die klokkenluider Kamps hield om aan te tonen dat jongeren in Nederland jaarlijks voor miljoenen euro’s door de overheid worden benadeeld. Een heuse ‘meet&greet’ met Tim Hofman van het BNN/VARA project BOOS.

“Ik wil dat Tim van betrokken leerlingen hoort hoe zij stuk voor stuk €1000 hebben bespaard op hun rijopleiding. Maar tegelijkertijd ook hoe we als rijschool zijn behandeld bij het CBR. Zeer regelmatig zijn leerlingen erbij geweest als we bij het CBR werden lastiggevallen door bewakers. Veel van die momenten zijn professioneel vastgelegd. Sommigen leerlingen hebben eerder al verklaringen ondertekend en die zijn al in het bezit van het Openbaar Ministerie. Eentje moet drie maanden langer wachten op zijn praktijkexamen dan alle anderen; terwijl ze vrijwel tegelijkertijd een praktijkexamen hebben gekocht”

Maar de ‘meet & greet met Tim Hofman’ is vooral bedoeld om de aanstormende generatie te laten kennis maken met een voorstrijder die op unieke manier maatschappelijke kwesties op de kaart zet.

“Ik ben zelf inmiddels zestig jaar en heb meer dan twintig jaar ervaring in de media. De kracht van BOOS in uniek. Ik heb datzelfde jaren geleden met Club TV binnen de Eredivisie gedaan.

Jonge mensen moeten weten dat het opkomen tegen onrecht tegenwoordig niet meer via de regionale krant of landelijke actualiteitenprogramma’s hoeft, maar via een eigen(tijdse) route…

Net als zij hebben gedaan bij hun rijopleiding; ook de leerlingen kozen voor vernieuwing. Ook de leerlingen liepen voorop bij een grote verandering met grote betekenis voor iedereen die na hen komt….. Een betaalbare, eerlijke rijopleiding in lijn met het Belgische model.

Dit najaar moeten we dan maar eens een ‘diner for 10 ‘doen met minister Mark Harbers…. als die er dan nog zit… lacht Kamps.

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer