Hoe Harm Hoek’s dashcam Alexander Pechtold’s verkeersovertreding filmde… !

Steeds duidelijker wordt dat klokkenluider Kamps op de achtergrond volop bezig is met de ontmaskering van het onrechtmatige handelen van het CBR. Zo laat een woordvoerder vandaag weten dat ook de Bornse rijschoolhouder Harm Hoek door de rechter commissaris bevraagd kan worden in de procedures van Kamps. Dat kan gebeuren in een zogenaamd ‘voorlopig getuigenverhoor’. Daarbij wordt een belangrijke getuige onder ede gehoord door de rechter.

“Uit door client overlegde stukken blijkt dat de heer Hoek naar aanleiding van een incident, op het examenterrein van het CBR, door het CBR gebeld is met het verzoek om de met zijn dashcam gemaakte opnames te verwijderen. Op de beelden is CBR directeur Alexander Pechtold te zien die geen voorrang verleend terwijl hij wegrijd van het CBR examenterrein. Wij zien de opnames als ondersteunend bewijs voor de stelling van client dat het CBR rijscholen ongeremd en structureel intimideert.”

Waar het ons om gaat is om in de procedure duidelijk te maken dat er een ware angstcultuur heerst bij het CBR. Client is zeker niet de eerste of enige die is geïntimideerd, bedreigd én gestraft. Dat overkwam NUTheorie en anderen eerder ook al. Vorige week werd nog een instructeur van de regionale opleider Brookhuis onheus bejegend door een examinatrice met kennelijke psychische problemen. Dat werkt allemaal in het voordeel van onze procedure.

Harm Hoek zal mogelijk niet de enige zijn die gehoord gaat worden. Kamps is door meerdere rijscholen geïnformeerd over wat de praatgrage beveiligers allemaal verteld hebben over het vooropgezette plan van het CBR om Rijlezz 'erbij te lappen'. Al maandenlang heeft CBR directeur Pechtold bewakers opgesteld om valse beeldvorming in stand te houden. Verder is er op dahscam opnames duidelijk een Ezendam instructeur en kandidate in beeld.

fragment uit bericht van 9 december

fragment uit bericht van 9 december

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views

Aangifte tegen René Brünen bijgesteld naar ‘zware mishandeling’!

In overleg met de Politie Oost-Nederland heeft de klokkenluider in de rijschoolbranche, Henrie Kamps, besloten om de aangifte tegen de Enschedese rijschool eigenaar René te verhogen van ‘eenvoudige mishandeling’ naar ‘zware mishandeling’. ‘Uit verklaringen van getuigen en camerabeelden is duidelijk geworden dat het hier om veel meer gaat dan een ‘eenvoudige mishandeling’; dat was de […]

lees meer
BOVAG Branche Meer dan 10.000 views Tip

Officiële klacht tegen twee agenten Enschedees korps!

Op 8 maart 2022 werd journalist Henrie Kamps bij het CBR Examencentrum mishandeld door de eigenaar van de grootste rijschool van Enschede; René Brünen. Omdat de mishandeling plaatsvond onder de neus van CBR examenmanager Mark Keijsers én twee politieagenten is het verbazingwekkend dat de journalist iedere vorm van hulp werd ontzegd. “De klacht tegen beide […]

lees meer