Wolvenjacht!

Via een nieuw landelijk mediaplatform omrecht.nl publiceerde journalist Henrie Kamps vandaag zijn column ‘Wolvenjacht’. Daarin rept hij met geen woord over Alexander Pechtold, maar voor kenners is overduidelijk dat Kamps de CBR directeur bedoeld.

“Waar ik voor wil waken is dat OMRECHT gezien wordt als een platform in mijn strijd tegen Pechtold” zegt Kamps. “Dit platform is ook bedoeld voor journalisten en advocaten die andere kwesties op de kaart willen zetten zonder zelf op de voorgrond te treden.”

“Natuurlijk zal een eerste ’tv-uitzending’ gaan over Pechtold. Daar praten we nu al over en ik ben bezig om te kijken of ik zelf in staat ben de eerste uitzending te maken. Ik ben van origine tv-producent en beschik over de middelen. Maar het is arbeidsintensief om een goed programma te maken; er gelden voor Youtube geen andere regels dan voor een tv-programma bij de traditionele broadcasters. Daarbij nemen we het format van BOOS over. Maar het zal nog best een klus worden om sommige ex-en en andere slachtoffers van Pechtold voor de camera te halen”.

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer