Twentse rijscholen niet geïnteresseerd in melding grensoverschrijdend gedrag!

Het verbaasd onze redactie niet dat de rijscholen in Twente zelfs geen interesse hebben in meldingen van grensoverschrijdend gedrag. Op een oproep van Rijschoolprofs.nl om de rijschool en instructeur waarover een melding was ontvangen te achterhalen wensten diverse Twentse rijschool app-groepen niet in te gaan. Geen interesse!

Het platform kreeg zelfs als reactie dat rijscholen sceptisch zijn over klokkenluider Henrie Kamps aan wie de brief gericht was. Tja dat is veelzeggend. Tot nog toe is alles wat Kamps heeft gepubliceerd waarheid gebleken en alles wat het CBR heeft uitgevreten weerlegd.

“Ach laat ik het er maar op houden dat het goed is dat we met de Twentse rijscholen de oorlog niet hoeven te winnen. Een flink deel daarvan heult liever met de agressor dan dat ze een beetje heldhaftig zijn. Zelfs zo’n jongedame een beetje steunen is teveel gevraagd. Ondertussen slijmen ze lekker verder met examinatoren die aantoonbaar ‘fout’ zijn. En die app-groepen zijn er volgens mij meer om vieze plaatjes naar elkaar te app-en dan wat anders” zegt Henrie Kamps.

Inmiddels heeft het platform eigenaar Patrick Hartemink van de gelijknamige rijschool geïnformeerd dat de melding mogelijk betrekking heeft op een instructeur van de ANWB franchiser. “We kregen vanmiddag gelukkig uit een andere hoek dan Twente reacties en denken dat het in goede handen is bij de ANWB. De ANWB heeft dat ongetwijfeld goed geregeld. En laten we voorop stellen dat iemand niet eerder schuldig is dan dat dit blijkt na grondig onderzoek.

Misschien dat de Twentse rijscholen en medewerkers van het CBR van deze kwestie nog wel wat opsteken. Want ‘VW’ krijgt hiermee een eerlijke kans. Dat is wat anders dan samenspannende Twentse rijscholen én het CBR deden bij het strafrechtelijk onderzoek naar een poging tot zware mishandeling in mijn geval. Of het weggooien van video-opnames van een voorrangsfout van Alexander Pechtold… omdat het CBR dat graag wilde”.

Ik ben al door flink wat rijscholen benaderd over hoe ze denken over mijn aanpak; zelfs door Peter dé Motoropleider. Leuk app-gesprek gehad en hem aangegeven altijd bereid te zijn om te luisteren naar hoe de rijscholen denken dat het anders kan bij het of met het CBR. Maar sinds 8 december niets meer van hem vernomen. Zeg maar 1 dag nadat Alexander Pechtold even langs was in Enschede …. haha

Stuk voor stuk bangeriken die niet eens in staat zijn om een beginnende kringcoördinatrice eens te bevragen waarom er beveiligers staan, waarom mijn rijschool persé moest worden uitgeschreven, hoe het CBR het durft om een valse aangifte te doen voor iets waar een gevangenisstraf van 36 maanden op staat.

Nou ze mogen van mij net zo sceptisch zijn over mij als ze willen; ik heb helemaal niks met die BSN-ers. Ik ben zeker bereid om alle 150 ‘collega’s’ tekst en uitleg te geven. Zouden ze ook eens aan het CBR moeten vragen…

Ik loop straks gewoon weer met een rechte rug op het examenterrein… Ik verwachtte sowieso al geen standbeeld te krijgen als ‘verzetsheld’. Haha!

GERELATEERD

Branche CBR CBRClaim Leden Meer dan 10.000 views Uit het land

Landelijk protestdag rijscholen op 17 september bij CBR Enschede!

Het is nog ver weg, maar er zijn plannen om op zaterdag 17 september 2022 een landelijke protestdag te organiseren bij het CBR Examencentrum in Enschede. Het initiatief komt van een grote groep rijscholen uit het land. Het is op die dag exact 1 jaar geleden dat CBR directeur Alexander Pechtold de Needse klokkenluider Henrie […]

lees meer
BOVAG Branche Meer dan 10.000 views Tip

Officiële klacht tegen twee agenten Enschedees korps!

Op 8 maart 2022 werd journalist Henrie Kamps bij het CBR Examencentrum mishandeld door de eigenaar van de grootste rijschool van Enschede; René Brünen. Omdat de mishandeling plaatsvond onder de neus van CBR examenmanager Mark Keijsers én twee politieagenten is het verbazingwekkend dat de journalist iedere vorm van hulp werd ontzegd. “De klacht tegen beide […]

lees meer
CBR Klokkenluider Meest gelezen Tip

‘CBR misleiding kost samenleving jaarlijks miljoenen’

Hoewel de nieuwe minister van Infrastructuur & Waterstaat persoonlijk door mij geïnformeerd is over de misstanden bij het CBR blijft het achter de schermen van het ministerie angstvallig stil. In januari werd minister Mark Harbers, kort na zijn aantreden, al geïnformeerd over de ontdekkingen van onderzoeksplatform Rijlezz. Volgens de onderzoekers verbaasd hen dat stilzwijgen niet. […]

lees meer