‘Nieuwe meldingen grensoverschrijdend gedrag Alexander Pechtold’

Het zal niemand verbazen dat de eerste meldingen binnen zijn over grensoverschrijdend gedrag van CBR directeur Alexander. De meldingen volgden op een oproep via verschillende blogs waaronder RijschoolProfs.nl.

Pechtold is al vaker in opspraak gekomen door een omkopingsschandaal en het vaderschap bij partijgenote Anne Lok. Eerder publiceerden verschillende media, waaronder de NOS en de Stentor, hier al over.

Recent kwam Pechtold in opspraak nadat op 13 december bij de politie in de gemeente Berkelland melding werd gedaan voor ernstig ambtsmisbruik. Het Openbaar Ministerie lijkt door Pechtold ernstig in verlegenheid gebracht, omdat het OM een valse aangifte weliswaar heeft moeten seponeren maar daarover de verdachte Needse klokkenluider Henrie Kamps niet informeerde. Pechtold en het CBR worden door de klokkenluider van onderzoeksplatform RIJLEZZ verdacht van misleiding en oneerlijke handelspraktijken; met een langjarige miljoenenzwendel ten gevolge.

Waar de nieuwe meldingen betrekking op hebben is nog niet bekend gemaakt door RijschoolProfs.nl

Het CBR zwijgt in alle toonaarndem. Persvoorlichter Nathalie Dingeldein is onbereikbaar.

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer