Damsté advocaten vraagt dossier op bij Justitie..

Hoewel de Needse klokkenluider Kamps telkens herhaalt geen advocaatskosten te willen maken, blijkt achter de schermen Damsté Advocaten op te treden zodra dat noodzakelijk is. Gisteren vroeg het gerenommeerde advocaten kantoor bij het Openbaar Ministerie het strafdossier omdat men inzicht wil in wie wat heeft beweerd in de kwestie rond de aangifte ‘poging tot zware mishandeling’.

“Client is zwaar geïntimideerd, Het tot twee keer de politie thuis op bezoek gehad. Heeft een half uur in een politiebusje gezeten en moest zich melden voor verhoor op het politiebureau. Waarbij hem vooraf werd medegedeeld dat er profielfoto’s zouden worden gemaakt én vingerafdrukken zouden worden afgenomen. Zo’n aangifte is echt een serieuze aangelegenheid. Gelukkig heeft client de beelden van zijn dashcam vroegtijdig vrijgegeven. Afgelopen zaterdag heeft hij wel een beschikking gekregen voor een mogelijke andere overtreding, maar er wordt met geen woord gerept over het zwaarste vergrijp”

Eerder deze week liet Kamps onze redactie al weten dat hij van mening is dat Justitie, wat Kamps betreft, op zich heeft geladen om vooringenomen te zijn. Temeer omdat zijn meldingen van 13 december tot op heden onbeantwoord bleven. Kamps heeft op die dag officieel aangifte gedaan tegen Alexander Pechtold en een regionale examinator. Beiden voor een zwaar ambtsmisdrijf.

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views

Aangifte tegen René Brünen bijgesteld naar ‘zware mishandeling’!

In overleg met de Politie Oost-Nederland heeft de klokkenluider in de rijschoolbranche, Henrie Kamps, besloten om de aangifte tegen de Enschedese rijschool eigenaar René te verhogen van ‘eenvoudige mishandeling’ naar ‘zware mishandeling’. ‘Uit verklaringen van getuigen en camerabeelden is duidelijk geworden dat het hier om veel meer gaat dan een ‘eenvoudige mishandeling’; dat was de […]

lees meer
Branche CBR CBRClaim Leden Meer dan 10.000 views Uit het land

Landelijk protestdag rijscholen op 17 september bij CBR Enschede!

Het is nog ver weg, maar er zijn plannen om op zaterdag 17 september 2022 een landelijke protestdag te organiseren bij het CBR Examencentrum in Enschede. Het initiatief komt van een grote groep rijscholen uit het land. Het is op die dag exact 1 jaar geleden dat CBR directeur Alexander Pechtold de Needse klokkenluider Henrie […]

lees meer