‘Na showbusiness en sport nu ook aandacht voor ambtsmisbruik bij het CBR?’

Na de onthullingen binnen The Voice en gisteren de berichtgeving rond het vertrek van technisch directeur Mark Overmars bij Ajax rijst de vraag wanneer de overheid nu eens haar verantwoordelijkheid neemt. Als het conflict rond het onderzoeksproject Rijlezz één ding aantoont dat is dat toch wel dat Alexander Pechtold misbruik heeft gemaakt van zijn macht. Hij belde en bedreigde de Needse klokkenluider Henrie Kamps. Zette aan tot het doen van valse aangiftes. De impact van het handelen van Pechtold is immens. Ook dat is grensoverschrijdend gedrag…

Anders… anders dan het grensoverschrijdende gedrag zoals bij The Voice en Ajax. Maar het kapot maken van ieder individu op basis van verkregen macht zou breder aangepakt moeten worden…. Zeker binnen een overheid die weer betrouwbaar wil worden..

“Het is duidelijk dat er binnen het CBR niemand in staat is om duiding te geven aan het ongekende machtsmisbruik van Alexander Pechtold. Iedereen is bang voor hem en volgt slaafs zijn grensoverschrijdende gedragingen. Het zou de voorzitter van de Raad van Toezicht moeten zijn die in actie komt. Maar ondanks verschillende aangetekende brieven zwijgt prof. Erwin Muller in alle toonaarden….” zegt een van de adviseurs van Kamps.

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views

Aangifte tegen René Brünen bijgesteld naar ‘zware mishandeling’!

In overleg met de Politie Oost-Nederland heeft de klokkenluider in de rijschoolbranche, Henrie Kamps, besloten om de aangifte tegen de Enschedese rijschool eigenaar René te verhogen van ‘eenvoudige mishandeling’ naar ‘zware mishandeling’. ‘Uit verklaringen van getuigen en camerabeelden is duidelijk geworden dat het hier om veel meer gaat dan een ‘eenvoudige mishandeling’; dat was de […]

lees meer
BOVAG Branche Meer dan 10.000 views Tip

Officiële klacht tegen twee agenten Enschedees korps!

Op 8 maart 2022 werd journalist Henrie Kamps bij het CBR Examencentrum mishandeld door de eigenaar van de grootste rijschool van Enschede; René Brünen. Omdat de mishandeling plaatsvond onder de neus van CBR examenmanager Mark Keijsers én twee politieagenten is het verbazingwekkend dat de journalist iedere vorm van hulp werd ontzegd. “De klacht tegen beide […]

lees meer