‘Laat John zijn probleem oplossen en Mark, Sigrid en Jesse het hunne!’

Terecht wacht John de Mol tot hij vanmiddag om 16.00 uur via YouTube de uitzending van BOOS heeft gekeken. John is programmamaker en net als ik weet hij dat je daarna pas weet wat de makers echt te melden hebben. En natuurlijk is de rel rond The Voice in historisch perspectief het ergste dat ons medialandschap ooit is overkomen. Zeker voor de jonge mensen die er door beschadigd zijn. Maar ik denk dat John de Mol zeker in staat is om zijn probleem aan te pakken; op zijn manier. Dat vertrouw ik hem wel toe.

Ik denk ook dat Mark Rutte, ‘Kaagmens’ en Jesse de aandacht beter bij de eigen les kunnen houden. Niet alleen liggen er verschrikkelijke affaires achter ons, maar ook nog voor ons. Ik kan het weten, want ik heb de ene na de andere onthulling binnen het CBR gepubliceerd via dit blog. Zonder enig gehoor te vinden bij Justitie vinden of erger …onder intimidaties door de politie. En nu eens kijken over de nieuwe minister iets doet met de meldingen waartoe nieuwe kabinetsleden de bevolking aansporen..als het gaat om The Voice.

Ons land is door John en Joop internationaal op de kaart gezet als het gaat om succesvolle tv en theater. En daar gaan, net zoals in de rest van onze maatschappij, dingen soms verschrikkelijk verkeerd. Na vanmiddag kan Nederland zelf beoordelen of en in hoeverre John de Mol überhaupt iets te verwijten valt.

Maar de crisis waarmee we allemaal in ons land te maken hebben is niet veroorzaakt door de John’s of Joop’s. Zij zorgen dat de gewone man/vrouw nog wat afleiding krijgen als zij zich beseffen hoe NL er aan toe is.

John zal zich nooit met de BV Nederland willen bemoeien, net als Peter R dat uiteindelijk niet wilde. Maar de in de media zo verguisde aanpak van John de Mol zou door Mark, Sigrid, Jesse en anderen in en rond onze parlement eens een klein beetje worden gevolgd. Dat zou onze BV NL weer wat internationaal aanzien geven. Nu krijgen we steeds meer het stempel van een Narco-staat waar de overheid gecorrumpeerd is; de opvolger van Italië.

Want stel dat, het moet nog blijken, John zijn zwager Jeroen Rietbergen een tweede kans heeft gegeven dan zal hij nu op zeker keihard ingrijpen. Maar ik acht de kans groot dat het allemaal wat genuanceerder ligt.

Dan even deze: zouden Mark, Sigrid, Jesse en anderen wel eens hebben nagedacht hoe stuitend het is dat Alexander Pechtold, waarover zelfs de Europese integriteitswaakhond Greco een omkopingsdossier heeft, op een losgeslagen zelfstandig overheidsorgaan als het CBR is gezet; een club ontspoorde ambtenaren die onder verscherpt toezicht staan van een ontspoorde ex-politicus. Oh ja… en de voorzitter van de Raad van advies voor de Autoriteit Persoonsgevens.

Da’s pas een soap!

GERELATEERD

Branche CBR CBRClaim Leden Meer dan 10.000 views Uit het land

Landelijk protestdag rijscholen op 17 september bij CBR Enschede!

Het is nog ver weg, maar er zijn plannen om op zaterdag 17 september 2022 een landelijke protestdag te organiseren bij het CBR Examencentrum in Enschede. Het initiatief komt van een grote groep rijscholen uit het land. Het is op die dag exact 1 jaar geleden dat CBR directeur Alexander Pechtold de Needse klokkenluider Henrie […]

lees meer
CBR Klokkenluider Meest gelezen Uit het land

Eindredacteur 1Vandaag reageert geïrriteerd op kritische column!

“Een lachwekkend statement’ zo beschrijft de (adjunct)hoofdredacteur Jeroen Illy van 1Vandaag de column die wij gisteren publiceerden op ons platform. Zo valt te lezen in de mailreactie die de columnist vandaag met de redactie deelt. Onze vaste columnist was gisteren kritisch over traditionele media en noemt daarbij als voorbeelden 1Vandaag en Dagblad Tubantia. Kamps noemt […]

lees meer
CBR Meest gelezen Uit het land

Advocaat Kamps “Wij gaan de politie aansprakelijk stellen voor het hartinfarct van Henrie Kamps”

In sneltrein tempo volgen de ontwikkelingen rond de zware mishandeling van journalist Henrie Kamps zich gisteren en vandaag op. Nu ontvangen wij een persverklaring van de advocaten van de op 8 maar 2022 zwaar mishandelde journalist Henrie Kamps. Kamps werd bij het examenterrein van het CBR door de eigenaar van de grootste rijschool in Enschede, […]

lees meer