Bezorgt het CBR nieuwe minister nu al grote problemen?

‘Niets zo veranderlijk als een mens’ is een oud gezegde. In plaats van woensdag heeft klokkenluider Kamps vandaag aangifte gedaan tegen CBR directeur Jan Jurgen Huizing. De aangifte is gedaan bij de politie Berkelland, waar Kamps op 13 december vorig jaar al aangifte deed tegen Alexander Pechtold en de valselijk verklarende examinator Bernd Ouwersloot. Vermoed wordt dat de aangifte tot Kamervragen zal leiden….

“Kamps doet dit nu al naar aanleiding van een dringend verzoek van zijn juridische adviseurs. De reden daarvoor kan ik u helaas niet meedelen” laat zijn woordvoerder in een app weten.

“Kamps zelf is bijzonder geëmotioneerd door alle ontwikkelingen, maar blijft strijdbaar! Hij vind het schokkend hoe hij is gedemoniseerd door Alexander Pechtold nadat hij ontdekt had dat het CBR al lange tijd de maatschappij misleid en miljoenen incasseert door oneerlijke handelspraktijken.

Hij realiseert zich meer en meer hoe tienduizenden kwetsbare gezinnen op vergelijkbare wijze én soms zelfs vele malen erger zijn behandeld in de Kindertoeslagaffaire. Hij hoopt dat zijn bijdrage er toe zal leiden dat na er parlementaire enquete komt naar het al jarenlang zwaar bekritiseerde CBR.

De indruk bestaat dat het besluit te maken heeft met de belangstelling vanuit landelijke media naar de heftige strijd tussen journalist/klokkenluider Kamps en de CBR directie. Zeker nu er morgen een nieuw kabinet aantreed kan de spraakmakende kwestie een eerste ‘proeve van bekwaamheid’ worden voor de nieuwe bestuurscultuur….

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer