IBKI Deelnemertevredenheid is ingevuld!

Vandaag kreeg ik via de mail de uitslag vanuit IBKI. Ik kan ook het resultaat downloaden. Maar als ik dat doe dat zie ik alleen een spreadsheet met een ‘5’. Dacht ik toch echt dat het CBR de leerlingen al een resultatenformulier stuurt waar niemand iets van begrijpt…. dan kan het allemaal nog slechter.

Ik kreeg ook de mogelijkheid om een klacht in te dienen. Dat deed ik eerder al bij het CBR. Daar heb ik geleerd dat de dame van de klachten alles wat ze niet begrijpt, aandurft of door de hoogste baas als ‘afmaken’ wordt bestempeld de status ‘ongegrond’ meegeeft.

Ik ben benieuwd wat de klacht bij IBKI voorstelt…

Kijk aanbieden dat klanten een klacht kunnen indienen of de deelnemertevredenheid meten is 1 ding, maar er echt iets mee doen….

Daar kunnen dit soort ‘clubs’ nog wat leren van bijvoorbeeld BOL.com. Daar wordt iedere klacht serieus genomen … ook als het antwoord lastig is …..

GERELATEERD

CBR IBKI Meer dan 10.000 views

Politie is lesauto van Kamps ‘vergeten’

Wel zijn autosleutels, maar niet zijn lesauto. De twee agenten die rond twaalf uur bij Kamps aan de deur stonden hadden ‘slechts’ twee plastic zakken bij zich. Kamps, die de agenten desgevraagd niet binnen liet en geen handtekening voor ontvangst wilde plaatsen, is er blij mee. Maar toch rijst de vraag wanneer de politie zijn […]

lees meer
Branche IBKI

‘Brünen moet per direct uitgeschreven worden bij het CBR!’

De reacties vanuit de kleine rijscholen in Twente zijn onverbiddelijk; juist omdat de rijschool van Kamps zonder pardon en beroepsprocedure op 7 december door Alexander Pechtold werd uitgeschreven. CBR directeur Alexander Pechtold zal dat nu ook moeten doen met Brünen blijkt uit een stemming via samenwerkingsplatform RijschoolProfs “Kamps wordt verweten dat hij heeft geschreven en […]

lees meer
IBKI Klokkenluider

Klachtenbehandelaar Rob Sauvé van IBKI: functie elders?

Op basis van de eerst conclusies van onderzoeksplatform heeft de Needse klokkenluider Kamps een formele reactie gestuurd naar de ‘klachtenbehandelaar’ Rob Sauvé van IBKI. Daarin wijst Kamps de ambtenaar op het feit dat Kamps gisterenmiddag, dus nog voor het resultaat van zijn tweede poging om te slagen voor het IBKI examen PB, een aangetekend schrijven […]

lees meer