Peter Pannekoek; begin van herstel NL?

Hij behoort al jarenlang tot een van mijn favorieten. En zeker na gisteravond denk ik dat hij het herstel in kan zetten van ons ‘gave’ landje. ‘Pannekoek for President’ !! Misschien denkt u dat ik gek ben, maar dat ben ik niet.

Een tijdje geleden schreef Alexander Pechtold al in een persoonlijke brief dat ik bij het CBR iemand voor ‘pannenkoek’ had uitgescholden. Ik kon dat snel weerleggen als zijn zoveelste leugen. “Pannenkoek” is in de streek waar de bekakte Pechtold vandaan komt een scheldwoord, maar in de Achterhoek, waar ik ben geboren en getogen, totaal niet. Hier noem je zo’n iemand een ‘lullo’ of ‘eikel’

Maar dat Pechtold structureel liegt is algemeen bekend….

En waarom zou Peter Pannekoek niet geschikt zijn als minister President?

Zijn grappen zijn beter doordacht en onderbouwd dan die van Rutte of Kaag. Zijn inzichten zijn oprechter dan die van de ooit beoogd minister president Aleander Pechtold… tot deze zich liet omkopen en grappig begon te doen over zaken als abortus…

Oekraïne heeft al een voormalige grappenmaker als president. Als het daar kan, moet het hier toch ook kunnen?

quote uit leugenachtige beweringen van Pechtold

GERELATEERD

BOVAG Branche Meer dan 10.000 views Tip

Officiële klacht tegen twee agenten Enschedees korps!

Op 8 maart 2022 werd journalist Henrie Kamps bij het CBR Examencentrum mishandeld door de eigenaar van de grootste rijschool van Enschede; René Brünen. Omdat de mishandeling plaatsvond onder de neus van CBR examenmanager Mark Keijsers én twee politieagenten is het verbazingwekkend dat de journalist iedere vorm van hulp werd ontzegd. “De klacht tegen beide […]

lees meer
CBR Klokkenluider Meest gelezen Tip

‘CBR misleiding kost samenleving jaarlijks miljoenen’

Hoewel de nieuwe minister van Infrastructuur & Waterstaat persoonlijk door mij geïnformeerd is over de misstanden bij het CBR blijft het achter de schermen van het ministerie angstvallig stil. In januari werd minister Mark Harbers, kort na zijn aantreden, al geïnformeerd over de ontdekkingen van onderzoeksplatform Rijlezz. Volgens de onderzoekers verbaasd hen dat stilzwijgen niet. […]

lees meer
Meer dan 10.000 views Tip Uit het land

OMRECHT.nl; nieuw platform!

Vandaag lanceert de Needse journalist Henrie Kamps het initiatief voor een nieuw mediakanaal: OMRECHT.nl; een variant op BOOS. OMRECHT moet in de toekomst, wat de inifitiatiefnemers betreft, uitgroeien tot een platform waarop maatschappelijke misstanden op de kaart worden gezet. “Er worden ‘dossiers’ geopend, afhankelijk van de ‘ervaringen’ van burgers, ondernemers en andere hardwerkende Nederlanders. Die […]

lees meer