Rookverbod eindelijk zichtbaar!

Het was onderwerp in een van de eerste mails van rijschoolhouder Kamps aan CBR examenmanager Mark Keijsers. Kamps stelde op 26 mei van dit jaar het CBR om op het examenterrein de rookvrije zone te handhaven. Kamps wees de examenmanager op het feit dat het vooral eigen CBR personeel was dat op het enige overdekte plekje bij het CBR bedoeld voor niet rokers schaamteloos stond te roken. Met de voeten op de ‘verkeerstekens op het wegdek’. De suggestie om een zichtbaar ‘niet roken’ bordje op te hangen sorteerde geen effect. NU, ruim een half jaar later hangt dat bordje er wel, maar van handhaven is nog nauwelijks sprake.

Tegelijk met de vragen over de rookvrije zone, deelde Kamps de constatering dat er iets heel erg fout ging in het reserveringsplatform TOP. Hier werden volgens Kamps mogelijk tienduizenden examenplekken bezet gehouden met machtigingen van (oud)kandidaten die vaak al langer dan een half jaar in het bezit van een rijbewijs waren. Kamps merkte op dat het beeld dat CBR directeur Pechtold in de media schetste ,dat er een groot tekort was aan examencapaciteit, niet kon kloppen met de werkelijkheid.

In zijn reactie [zie hieronder red.] erkent de examenmanager dat er inderdaad dat Kamps zijn constatering wat betreft “TOP” klopt, maar dat er pas in het derde kwartaal naar gekeken kan worden.

Lees hieronder de eerste email van Kamps aan CBR examenmanager Mark Keijers en de reactie van het CBR.

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views

Aangifte tegen René Brünen bijgesteld naar ‘zware mishandeling’!

In overleg met de Politie Oost-Nederland heeft de klokkenluider in de rijschoolbranche, Henrie Kamps, besloten om de aangifte tegen de Enschedese rijschool eigenaar René te verhogen van ‘eenvoudige mishandeling’ naar ‘zware mishandeling’. ‘Uit verklaringen van getuigen en camerabeelden is duidelijk geworden dat het hier om veel meer gaat dan een ‘eenvoudige mishandeling’; dat was de […]

lees meer
CBR Klokkenluider Meest gelezen Tip

‘CBR misleiding kost samenleving jaarlijks miljoenen’

Hoewel de nieuwe minister van Infrastructuur & Waterstaat persoonlijk door mij geïnformeerd is over de misstanden bij het CBR blijft het achter de schermen van het ministerie angstvallig stil. In januari werd minister Mark Harbers, kort na zijn aantreden, al geïnformeerd over de ontdekkingen van onderzoeksplatform Rijlezz. Volgens de onderzoekers verbaasd hen dat stilzwijgen niet. […]

lees meer