Rijscholen spreken zich massaal uit tegen Enschedese examinator Ouwersloot

Tijdens de Kerstdagen hebben rijscholen zich massaal tegen de Enschede examinator Bernd Ouwersloot gekeerd. Via een stemming op www.rijschoolprofs.nl stemden bijna honderd rijscholen op de veel bekritiseerde examinator wiens valselijke verklaring directe aanleiding was om de Needse klokkenluider van de RIJLEZZ opleiding per direct uit te schrijven bij het CBR.

“Hij is misschien geen slechte examinator, maar de belangrijkste voorwaarde om een goede te zijn is dat een examinator integer én betrouwbaar moet zijn. Uit de verklaring van de leerlinge van de rijschool [onderaan dit artikel] blijkt heel duidelijk dat deze vent heeft gelogen” schrijft een rijschoolhoudster uit Amersfoort als commentaar op haar keuze.

“Op de Facebook groep Rijinstructeur/Rijinstructrice werd een oproep gedaan om onze Twentse collega te steunen. Als je leest hoe deze kerel een collega van ons er bij heeft gelapt moet je toch wel een beetje aan ’40-’45 denken. Vreselijk dat er mensen bij de overheid werken die zich zo kwalijk gedragen” schrijf Fred uit Papendrecht.

https://rijschoolprofs.nl/?p=1310

De oproep via de Facebook groep, waar ruim 1600 rijscholen deel van uitmaken, vond vooral enorme steun door de verklaring van de leerling van de Needse rijschoolhouder.

“Dat meiske was er bij en die geloof je natuurlijk! Zo’n meid heeft geen enkele reden om te liegen. En laten we eerlijk zijn; eigenlijk weet iedereen in de rijschoolwereld wel hoe het CBR met kritiek omgaat…. Die Berend is niet de slechtste examinator van Enschede, maar van heeeeeel Nederland”

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer