‘CBR directie maakt er de Muppetshow van!’

Hij zit al vierendertig jaar in het vak en stoort zich inmiddels al bijna 25 jaar aan het gedrag van het CBR. Net als die duizenden anderen durft hij niet met naam en toenaam mee te werken aan dit artikel. Volgens rij-instructeur Willem hebben opeenvolgende CBR directeuren er één grote puinhoop én KASSA van gemaakt.

“Sinds vorige week lees ik alles op de website stopcbr.nl; het gaat in onze regio [Noord Holland red] als een lopend vuurtje. Natuurlijk weet iedereen in onze wereld dat het CBR je kan maken of breken. En ik moet zeggen; zo bont als ze het in Enschede maken heb ik het in al die jaren nog niet meegemaakt.”

“Die mijnheer Huissen [CBR directeur Huizing red] en die onbetrouwbare Pechtold hebben er de Muppetshow van gemaakt. Wat? Kent u die niet… Statler & Waldorf? Tja generatiekloofje…”

Volgens de ervaren rijcoach, hij noemt het zelf liever rij-trainer, schrikt iedereen nu toch wel echt wakker, omdat het door die Tukker [hij bedoeld Kamps red] er nu toch echt op lijkt dat het CBR zichzelf enorm verrijkt. Miljoenen euro’s door ongekende misleiding….

“Iemand vertelde mij ooit dat het CBR niet meer van de regering is, maar zelf voor de inkomsten moet zorgen. Als kleine ondernemer verbaas ik mij er dan toch over dat alle examinatoren in de mooiste, modernste leaseauto’s rijden… zelfs als ze om de hoek wonen van het CBR. We zeien wel eens tegen elkaar… we konden beter een CBR beginnen, de hele dag rondrijden in de lesauto’s van een ander en in de vrije tijd in een toffe, moderne lease-auto van het CBR. Ze krijgen de diesel er vast gratis bij…”

“Hey effe zonder dollen. Kennie de Muppeshow ech nie?

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views

Aangifte tegen René Brünen bijgesteld naar ‘zware mishandeling’!

In overleg met de Politie Oost-Nederland heeft de klokkenluider in de rijschoolbranche, Henrie Kamps, besloten om de aangifte tegen de Enschedese rijschool eigenaar René te verhogen van ‘eenvoudige mishandeling’ naar ‘zware mishandeling’. ‘Uit verklaringen van getuigen en camerabeelden is duidelijk geworden dat het hier om veel meer gaat dan een ‘eenvoudige mishandeling’; dat was de […]

lees meer
CBR Klokkenluider Meest gelezen Tip

‘CBR misleiding kost samenleving jaarlijks miljoenen’

Hoewel de nieuwe minister van Infrastructuur & Waterstaat persoonlijk door mij geïnformeerd is over de misstanden bij het CBR blijft het achter de schermen van het ministerie angstvallig stil. In januari werd minister Mark Harbers, kort na zijn aantreden, al geïnformeerd over de ontdekkingen van onderzoeksplatform Rijlezz. Volgens de onderzoekers verbaasd hen dat stilzwijgen niet. […]

lees meer