‘Rijscholen in Twente moeten zich kapot schamen!!’

Zelf heeft ze een rijschool in Zuid Holland en ze wil voorlopig niet dat haar naam bekend wordt. Na wat zoeken kwam Tina op ons blog en vandaag stuurde ze ons een berichtje via redactie@scbr.nl.

“Ik hoorde een tijdje geleden van een collega dat er iets interessant tegen het CBR stond op RijschoolPro, maar dat bleek niet zo te zijn. Ik kon mij dat eigenlijk ook niet voorstellen, want RijschoolPro is volgens mij van het CBR. Daar staat nooit iets kritisch over het CBR. Via/via kwam ik op de website stopcbr.nl en ik heb een hele avond geboeid gelezen.”

“De rijscholen in Twente moeten zich kapot schamen. Ja sorry hoor, maar als je zo een collega laat stikken… ik kan dat niet geloven. Ik weet niet veel van tukkers, maar zoveel lafheid had ik niet verwacht. Je gelooft toch niet dat wij hiero iemand zo kapot zouden laten maken. Ech..niet!”

De 54-jarige Tina zegt dat ze wel kan geloven wat Rijlezz schrijft. “Iedereen weet dat het CBR niet deugt en dat je net als vroeger op school op het strafbankje komt als je de mond open doet. Maar dat al je collega’s de andere kant op kijken… ongelofelijk!!!!”

Ik hoop dat die man snel op de been komt en door de BOVAG of andere geholpen wordt. Dit kan niet en die Pegthout is trouwens niet te vertrouwen; die heb zijn meissie gewoon laten zitten. Pannenkoek!!!.”

GERELATEERD

Branche CBR CBRClaim Leden Meer dan 10.000 views Uit het land

Landelijk protestdag rijscholen op 17 september bij CBR Enschede!

Het is nog ver weg, maar er zijn plannen om op zaterdag 17 september 2022 een landelijke protestdag te organiseren bij het CBR Examencentrum in Enschede. Het initiatief komt van een grote groep rijscholen uit het land. Het is op die dag exact 1 jaar geleden dat CBR directeur Alexander Pechtold de Needse klokkenluider Henrie […]

lees meer
CBR Klokkenluider Meest gelezen Uit het land

Eindredacteur 1Vandaag reageert geïrriteerd op kritische column!

“Een lachwekkend statement’ zo beschrijft de (adjunct)hoofdredacteur Jeroen Illy van 1Vandaag de column die wij gisteren publiceerden op ons platform. Zo valt te lezen in de mailreactie die de columnist vandaag met de redactie deelt. Onze vaste columnist was gisteren kritisch over traditionele media en noemt daarbij als voorbeelden 1Vandaag en Dagblad Tubantia. Kamps noemt […]

lees meer
CBR Meest gelezen Uit het land

Advocaat Kamps “Wij gaan de politie aansprakelijk stellen voor het hartinfarct van Henrie Kamps”

In sneltrein tempo volgen de ontwikkelingen rond de zware mishandeling van journalist Henrie Kamps zich gisteren en vandaag op. Nu ontvangen wij een persverklaring van de advocaten van de op 8 maar 2022 zwaar mishandelde journalist Henrie Kamps. Kamps werd bij het examenterrein van het CBR door de eigenaar van de grootste rijschool in Enschede, […]

lees meer