Eigen rechter?

We zien en horen het dagelijks op het journaal; overheden en overheidsinstanties in andere landen, waar men eerst straft, niets bewijst, niets onderzoekt en geen beroepsprocedures kent. Natuurlijk denken we dan; zo gaat dat in Irak, Afghanistan en dat soort oorden….

Nu ik in een eenzijdig ‘proces’, vol leugens, zonder onderzoek, zonder beroepsprocedure ben veroordeeld door het CBR weet ik dat veel rijschoolhouders gelijk hadden; het CBR speelt voor eigen rechter.

Ik wist dat ze al eigen wetgeving hadden gemaakt voor producten als de Tussentijdse Toets, Rijopleiding in Stappen, het valse slagingspercentage, de examencapaciteit, maar ze doen het ook om mensen, zoals mij, het zwijgen op te leggen… schaamteloos!!

Het CBR maakt ‘eigen’ regels en voert de handhaving in eigen beheer uit; een eigen Veiligheidsdienst genaamd Corporate Security. Het CBR heeft huisregels; zelf geschreven, zelf bewaakt en zelf gehandhaafd. Beetje als de Taliban… maar dan ‘light’. Ze hebben er de juiste leider bij gezocht en gevonden: Ajatollah Pechtold!

Best wel eng als je dat meemaakt…. ik besef mij meer dan ooit hoe erg het moet zijn in die ‘andere landen’ ! Wat hebben wij, wat heb ik, een geluk in dit ‘gave’ land.

Ik wijk niet voor leugens en intimidatie van de overheid, het CBR; never nooit en ook nu niet!

Ik heb niet gelogen, niemand bedreigd en geen opnames gemaakt tijdens praktijkexamens…

Ik heb wel publiekelijk kritiek geuit op leugens en bedrog door Alexander Pechtold en de CBR-ers die hem blindelings volgen. De waarheid verteld over niet integer gedrag; een examinator die een op geld waardeerbare dienst aanneemt van een rijschool. Geen appartement, maar wel een gratis WRM training. Misschien geen omkoping, maar niet integer! Ik heb geschreven over complotdenkers onder de examinatoren en een vaccin-weigerende examinator die uit protest een maand lang handjes schudde met alles en iedereen. Allemaal omdat mij die informatie bekend was vanuit een betrouwbare bron binnen het CBR zelf.

Aantoonbare kritiek op wanbeleid en een ongelijk speelveld in het krijgen van een examenplek op basis van onderzoek en bewijzen.

Ik ben geen Alexander. Ik zie en spreek en zorg voor mijn kinderen.

Nu ik geen ingeschreven rijschoolhouder meer ben voel ik mij vrij, vrij als burger in een democratisch Nederland. Spreek ik de hoop uit dat de rechtstaat nog intact is.

Ik blijf schrijven op blogs, voel mij vrij om te gaan en staan waar ik wil!

En u?

Een rechtsstaat is een staat waarin vrijheid, rechtszekerheid en rechtsgelijkheid voor de burger heel belangrijk zijn. Bovendien geniet de burger bescherming van zijn rechten en vrijheden, tegen medeburgers én tegen de overheid.

Gerelateerde berichten

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer