Alexander kan ook schrijven…

Tot nog toe reageerde de ‘belangrijkste’ man bij het CBR alleen maar telefonisch en afgelopen vrijdag in een persoonlijk gesprek. Beide keren intimiderend én bedreigend. Hij zou er persoonlijk voor zorgen dat ik mijn inschrijving met mijn rijschool bij het CBR zou kwijtraken als ik kritische vragen zou blijven stellen. Die ‘joker’ heeft hij nu uitgespeeld…..

Vanavond ontving ik voor het eerst een echte brief van hem; ik ben per direct uitgeschreven bij het CBR. Ik ben niet meer welkom en mijn leerlingen ‘zoeken’ het maar uit. Ondertekend; Alexander zelf… niet via via, maar zijn eigen krabbel! Zowaar!

Dat lukte hem tot nog toe niet toen ik zes kritische vragen stelde over onrechtmatig handelen door ‘zijn’ CBR. Dan kan hij alleen maar bellen, intimideren en bedreigen…. niet typen.

Verrast? Nee hoor, geenszins. Eigenlijk wel een ‘eer’ dat hij de moeite neemt om zelf twee A4-tjes met leugens samen te stellen én zijn handtekening er onder te zetten.

Ik had er geen twijfel over toen hij afgelopen vrijdag hoogstpersoonlijk naar Enschede was gereden, zijn mensen heeft ingefluisterd wat ze moesten verklaren… Ik heb meerdere seizoenen House of Cards gekeken… en ken zijn alter ego Francis Underwood (Kevin Spacey). Vraag mij af wat die laatste tegenwoordig doet…

Afijn; twee A4-tjes vol leugens uit het brein van Alexander, met zijn krabbel! Dat is het Openbaar Ministerie (ten tijde van de 200 aangiftes tegen Alexander vanwege omkoping) én zijn ex (na het onverzorgd achterlaten van 3 kindjes met ‘onbekende’ herkomst) niet gelukt….

Ik kan heel gemakkelijk aantonen dat Alexander een pathologische leugenaar is. En misschien doe ik dat op een geëigend moment ook wel. Voor nu steek ik er geen energie in.

Ik gun hem de mannen/vrouwen/ daar in Rijswijk van harte en andersom; zolang het nog duurt. Want een Alexander Pechtold die schriftelijk leugens neerpent is in grote nood!

Believe me!!

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer