MAZDA CX3 als lesauto?


De vernieuwde Mazda CX-3 is een unieke verschijning op de weg en onze compacte crossover, maar zijn formaat zegt niets over zijn luxe en verfijning. Verfijning zit in de details. Ze maken een wereld van verschil, hoe klein ze ook zijn.

In lijn met het Japanse Kodo design zijn zowel het exterieur als het interieur prachtig vormgegeven, waarbij elk detail de aandacht heeft gekregen dat het verdient. Denk aan de grille, de velgen, de sierstrippen, de achterlichten en de middenconsole.

De restwaarde van de Mazda CX-3 is ook helemaal op de hoogte. De Mazda CX-3 staat namelijk niet voor niets in de top vijf van meest waardevaste auto’s van de ANWB.

Zo, ben jij ook weer helemaal op de hoogte.

GERELATEERD

Meer dan 10.000 views Opleiding Uit het land Voertuig

Rijlezz wil, desnoods, via proefproces uitspraak!

Onderzoeksplatform Rijlezz gaat desnoods via een proefproces en een gerechtelijke uitspraak uitzoeken waarom het CBR het registreren van een examenrit verbied. “We gaan een 10-tal action-camera’s inzetten bij bestaande rijscholen, waarbij vanaf de achterruit de examenrit kan worden geregistreerd. De belangrijkste reden is dat ook kandidaten bij het CBR recht hebben op vastlegging van de […]

lees meer
Tip Voertuig

Verwijderen gaspedaal is onrechtmatig én strafbaar!

Eerder publiceerden wij al dat het CBR rijscholen verplicht om tijdens de tussentijdse toets en praktijkexamens het gaspedaal aan de passagierszijde te demonteren. “Doe dat vooral niet” adviseren wij nu. Het is volgens kenners onwettig en je kunt als rijschool door eventuele nabestaanden aansprakelijk worden gesteld. In 2018 was er al een dodelijk ongeval waarbij […]

lees meer
Voertuig

Van diesel naar benzine?

Onlangs besloot een grote regionale rijopleider zijn volledige wagenpark, van meer dan 20 lesauto’s, te vervangen. Daarbij de overstap makend van diesel naar benzine. Op zich natuurlijk een begrijpelijke om geen diesels meer aan te schaffen, maar nog steeds fossiele brandstof. De eigenaar was geschrokken van de inruilprijs van de diesels waarmee hij de afgelopen […]

lees meer