Ten Hag, Nijhuis en Kamps?

Alle drie hebben ze ‘iets’ met Haaksbergen; een dorp met 25.000 inwoners. Ze hebben alle drie nog iets: een eigen mening. Zijn, ieder op hun eigen manier, eigenzinnig, vastberaden en ongevoelig voor ‘druk van bovenaf’.

Vorige maand was het Bas Nijhuis die in het televisieprogramma Veronica Inside een boekje opendeed over de internationale scheidsrechtercommissie en indirect ook over zijn eigen bazen bij de KNVB. De uitmuntende scheidsrechter blijkt na deze zomer geen mooie, internationale wedstrijden meer te krijgen omdat hij tijdens het Europese kampioenschap regelmatig in het tv-programma VI zat. En dat vinden de UEFA bobo’s niet ok… Nog waarschijnlijker is het natuurlijk dat de Nederlandse scheidsrechtercommissie er de hand in heeft; de UEFA baas kijkt vast niet naar VI.

Bas Nijhuis belde zelf met de hoogste baas en trok zijn conclusie; hij bedankte voor internationale wedstrijden, omdat hij zich niet onder druk laat zetten.

Erik Ten Hag werd aanvankelijk door alles en iedereen bekritiseerd; hij was een provinciaaltje of nog erger een tukker. Hij zou zeker niet de juiste keuze zijn voor Ajax. Maar hoe anders hangt de vlag er nu bij? Ten Hag ging stoicijns voort op de route die hem de juiste leek en liet zich niet afleiden door eindeloos commentaar van bijvoorbeeld Telegraaf journalist “Valentijn Driessen”.

Henrie Kamps weet uit onderzoek dat het CBR met haar beleid tienduizenden leerlingen in financieel opzicht heeft misleid. Dat het CBR onrechtmatig handelt; toen en nu. En heeft dat via zijn landelijk blog aan de grote klok gehangen. Hij is door het CBR tot ‘kop van jut’ gemaakt. Is door Alexander Pechtold op basis van valse aantijgingen uitgeschreven bij het CBR. Zijn rijschool is geĆ«limineerd door Pechtold. Kamps blijkt nu zelfs meermaals met de dood bedreigd door Pechtold.

Alle drie komen ze uit Haaksbergen, Twente. Maar Kamps is van origine een Achterhoeker; die zijn nog eigenwijzer …

Zou Johan Derksen ook uit de provincie komen?

GERELATEERD

Branche CBR CBRClaim Leden Meer dan 10.000 views Uit het land

Landelijk protestdag rijscholen op 17 september bij CBR Enschede!

Het is nog ver weg, maar er zijn plannen om op zaterdag 17 september 2022 een landelijke protestdag te organiseren bij het CBR Examencentrum in Enschede. Het initiatief komt van een grote groep rijscholen uit het land. Het is op die dag exact 1 jaar geleden dat CBR directeur Alexander Pechtold de Needse klokkenluider Henrie […]

lees meer
CBR Klokkenluider Meest gelezen Uit het land

Eindredacteur 1Vandaag reageert geĆÆrriteerd op kritische column!

“Een lachwekkend statement’ zo beschrijft de (adjunct)hoofdredacteur Jeroen Illy van 1Vandaag de column die wij gisteren publiceerden op ons platform. Zo valt te lezen in de mailreactie die de columnist vandaag met de redactie deelt. Onze vaste columnist was gisteren kritisch over traditionele media en noemt daarbij als voorbeelden 1Vandaag en Dagblad Tubantia. Kamps noemt […]

lees meer
CBR Meest gelezen Uit het land

Advocaat Kamps “Wij gaan de politie aansprakelijk stellen voor het hartinfarct van Henrie Kamps”

In sneltrein tempo volgen de ontwikkelingen rond de zware mishandeling van journalist Henrie Kamps zich gisteren en vandaag op. Nu ontvangen wij een persverklaring van de advocaten van de op 8 maar 2022 zwaar mishandelde journalist Henrie Kamps. Kamps werd bij het examenterrein van het CBR door de eigenaar van de grootste rijschool in Enschede, […]

lees meer