CBR handhaaft ‘ordetroepen’

Tot op de dag van vandaag wordt het examenterrein bij de CBR locatie Enschede streng bewaakt door eigen ‘ordetroepen’: beveilgers. De bewakers werden door CBR directeur Alexander Pechtold gestationeerd, nadat journalist/klokkenluider Henrie Kamps in publicaties op diverse blogs melding had gemaakt van misleiding en oneerlijke handelspraktijken; hetgeen volgens onderzoek meer dan 250 miljoen schade heeft toegebracht aan de ‘pechgeneratie’. De bewakers worden bekostigd door het CBR en deze persoonlijke actie van Alexander Pechtold heeft dat Staatskas inmiddels, volgens een bron binnen het CBR, €50.000 gekost. Een extra observatiecamera is medio maart verwijderd door het CBR; toen de instantie ontdekte dat juist de eigen camerabeelden zouden aantonen dat CBR beveiligers provocerend en intimiderend optraden.

“Omdat er verschillende onderzoeken en procedures lopen of gaan lopen kijken we eens per 4 weken of de beveiliging nog steeds aanwezig is. En ja hoor, er kwam onmiddellijk een Russisch ogende ‘ordehandhaver’ op de auto aflopen. Mobieltje in de hand en direct opnames makend…. en (zoals gebruikelijk) zonder schaamte op de openbare weg.” Je merkt direct dat Alexander Poetin hoogstpersoonlijk daartoe de instructies heeft gegeven” hoont onze redacteur ter plaatse.

Dankzij een (mogelijk vanuit het Openbaar Ministerie) gelekte valse aangifte van 16 december 2021, die de in de rijschoolwereld felbekritiseerde, corrupte Alexander Pechthold tegen de journalist indiende, is inmiddels onomstotelijk vastgesteld dat het CBR op deze wijze haar angstcultuur afschermt voor de buitenwereld.

fragment uit de valse verklaring van CBR directeur Alexander Pechtold die hiervoor niet vervolgd wordt door het Openbaar Ministerie

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer