Rijschool Rijbewijzz doet beroep op VVRI!

Klokkenluider Henrie Kamps, eigenaar van rijschool Rijbewijzz, doet vandaag een officieel beroep op de branchevereniging VVRI, Vereniging Voor Rijscholen en Instructeurs , om de druk op het CBR op te voeren. Kamps is sinds 1 januari lid van deze veelbelovende vereniging en zegt te verwachten dat de vereniging, anders dan BOVAG en VRB, wel in zal zien dat wat hem met zijn rijschool is overkomen illustratief is voor de handelswijze van het CBR.

“Daar waar BOVAG en VRB er alles aan hebben gedaan om mij te dwarsbomen verwacht ik van deze relatief nieuwe vereniging vooral dat ze haar leden informeert over wat mij als rijschoolhouder is overkomen. Over hoe ik zonder enige vorm van bewijs, beroepsprocedure door het CBR ben geroyeerd; simpelweg omdat ik zaken heb ontdekt die wijzen op een miljoenenzwendel vanuit het CBR’ zegt Henrie Kamps.

Kamps geeft aan dat hij een officieel hulpverzoek bij de vereniging gaat indienen; vooral bedoeld om landelijke aandacht voor de misleiding en oneerlijke handelspraktijken vanuit het CBR onder de aandacht te brengen.

“Het is van het grootste belang dat andere kleine rijscholen en zzp-ers weten wat hen boven het hoofd hangt als ze een klacht indienen bij het CBR of over het CBR” zegt de Needse rijschoolhouder.

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer