Google Maps laat saillant detail zien op dak CBR Examencentrum in Enschede

Een van de duizenden lezers van ons blog attendeerde ons vandaag op een tweetal opmerkelijke details die Google Maps toont als je dieper inzoomt op het CBR Examencentrum in Enschede. Kennelijk is de aanwezigheid van Nederlandse examinatoren die gekozen hebben voor huisvesting in Duitsland veel rijschoolhouders in Nederland niet ontgaan. Niet alleen de aanwezigheid van extra bewakers, observatiecamera’s en de ‘Befehl ist befehl’ houding van een vijftal lokale CBR-ers doen denken aan een duister verleden, maar nu ook Google Maps…

“Kennelijk is er een CBR-er aan het knutselen geweest, want dat woord ‘succes’ bij de ingang van het examencentrum heeft vast Google er niet bijgeplaatst. En het niet voltooide hakenkruis lijkt ook een misplaatste grap. Maar er zitten bij het CBR in Enschede ook wel wat examinatoren met een bedenkelijke reputatie, dus iemand zal het wel ‘lollig’ bedoeld hebben….” schrijft een ander.

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer