CBR Enschede heeft observatiecamera’s verwijderd!

Nu de onderzoeken vanuit verschillende instanties zijn gestart naar valse verklaringen van CBR-ers heeft het CBR de cctv camera’s op haar examenterrein in Enschede laten verwijderen. Opmerkelijk, maar ook niet onverwacht zegt een van de juristen die klokkenluider Henrie Kamps bijstaat in de verschillende procedures die zijn opgestart.

| Dus u bent niet verbaasd?

Nee hoor, geenszins. Wij verwachtten al dat dit zou gebeuren, omdat wij Justitie meerdere malen hebben gewezen op deze camera’s als het ging om waarheidsvinding. Juist die eigen CBR camera’s bewijzen keer op keer dat het CBR valse aangiftes deed. Meermaals hebben wij verwezen naar de lokale kringcoördinatrice die verantwoordelijk is voor de faciliteiten op en rond het CBR in Enschede.

| Waarom heeft CBR de camera’s weggehaald, maar de bewaking laten staan?

Nogmaals, die beelden van die camera’s bewijzen juist dat het CBR valse aangiftes deed. Er is op die camera’s ook te zien dat er zowel op 1 december 2021 bij een zelfverzonnen ‘poging tot zware mishandeling’ niets aan de hand was. En op 8 maart 2022 zie je op de beelden dat een ‘MocroMaffia’ auto de examenauto van ‘examenautoverhuur.nl’ bewust blokkeert. Die bewakers is louter valse beeldvorming.

| Is dat niet erg kwalijk?

Ja natuurlijk is het dat, maar het veranderd niets aan de waarheidsvinding. Het bevestigd juist het beeld dat het CBR en de lokale staf bewust de rechtsgang willen frustreren. Laat dat eindoordeel maar over aan de instanties en rechtelijke macht. En gelukkig hebben we veel eigen opnames.

| Kunt u niets ondernemen tegen deze vreemde praktijken?

Jawel hoor, als het zover is gaan we de lokale kringcoördinatrice en examenmanager laten ‘horen’ door de rechter. Dan krijgen we vast wel antwoorden. Dat zijn simpele ‘ja-knikkers’ die vast niet bestand zijn tegen een rechtszaal.

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer