Rijschool L opent vestiging in Enschede!

De snel groeiende Rijschool L is van plan om na de zomer een vestiging te openen in Enschede. Dat meld onderzoeksplatform Rijlezz in een persverklaring. In de Randstad heeft Rijschool L een uitstekende reputatie, omdat het bedrijf kleine rijscholen en zzp-ers helpt met het aanvragen van praktijkexamens.

“Wij zijn het met de heer Kamps eens dat rijscholen die binnenkort last gaan krijgen van de door het CBR aangekondigde prestatieladder zich per direct moeten uitschrijven bij het CBR. Ze kunnen zich dan bij ons kantoor melden en wij gaan ze helpen om de benodigde praktijkexamens in te kopen” zegt een van de eigenaren van TOP-Drive; het moederbedrijf achter Rijschool L en andere varianten.

Binnenkort start TOP-Drive een marketing- en mediacampagne om rijscholen in Twente te informeren over de voordelen van Rijschool L in te lichten. Het kantoor in Enschede moet laagdrempelig worden, zodat rijscholen er even binnen kunnen lopen voor een bakkie leut” zegt een van de initiatiefnemers.

“Kleine rijscholen en zzp-ers kunnen bij ons gewoon geld verdienen aan de samenwerking. Dat bewijzen we nu al jaren in de Randstad. Onze medewerkers zijn bijna dag en nacht bezig om vrijgekomen capaciteit op te sporen, zodat de wacht soms slechts enkele dagen bedraagt” zegt de woordvoerder.

De werkwijze van Rijschool L is vergelijkbaar met NUTheorie, TurboTheorie en andere landelijke theorieopleiders. In 2019 verkocht het CBR bijna 60.000 theorie-examens aan deze opleiders.

Het CBR sprak altijd schande van de eendagsopleiders, maar verleende ze wel altijd een voorrangspositie is gebleken uit onderzoek. Enkele maanden geleden verloor het CBR zelfs nog een Kort Geding van NUTheorie.nl. En vorige week maakte het CBR bekend dat het altijd door het CBR ‘verafschuwde’ NU Theorie lid wordt van de opleidingsraad van het CBR.

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer