BREAKING: ‘Pechtold werd CBR directeur als tegenprestatie voor zijn zwijgen over seksueel grensoverschrijdend gedrag binnen D66’

Het veel gelezen landelijke platform Omrecht.nl onthult vandaag dat CBR directeur Pechtold zijn benoeming te danken heeft aan vriend en partijgenoot Frans van Drimmelen. Van Drimmelen speelde een negatieve hoofdrol in de zeer spraakmakende kwestie rond het verzwijgen van seksueel grensoverschrijdend gedrag, waarmee huidig partijleidster Sigrid Kaag recent haar plekje in de hel reserveerde.

Al meer dan een jaar wisten Sigrid Kaag, Alexander Pechtold en veel andere D66 dat er serieuze klachten waren over Frans van Drimmelen, Alexander Pechtold en ‘Pechtold boys’. Zie hielden lijstjes bij waarin ze cijfers gaven voor de bedprestaties van D66 talenten.

Volgens een betrouwbare bron zorgde het lobbykantoor van Frans van Drimmelen dat Alexander Pechtold, ondanks zijn dubieuze verleden, directeur werd bij het CBR.

“Als tegenprestatie voor ‘eeuwig zwijgen’ over het seksueel grensoverschrijdende gedrag van de D66-ers”

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer