Pechtold op cover van Story!!

Ik lees dat soort blaadjes nooit, mijn moeder dat deed vroeger wel. Toch is het opmerkelijk te noemen dat het D66 boegbeeld en de grote mijnheer van het CBR Alexander Pechtold deze week opnieuw een prominente plek krijgt op de cover van de Story; ditmaal vanwege een mogelijke verkrachtingszaak.

Meer en meer krijgt de CBR directeur, waartegen inmiddels door rijschoolhouder/journalist Henrie Kamps aangifte is gedaan vanwege diverse ambtsmisdrijven, te maken met kritiek vanuit het land.

“Ik ben sinds een half jaar in conflict met Alexander Pechtold. De Ministers van Justitie & Veiligheid én de minister van Infrastructuur & Waterstaat zijn volledig op de hoogte van mijn aantijgingen en aangiftes tegen Pechtold… en ook zijn partijbestuur is meerdere malen geïnformeerd.

Pechtold bedreigde de journalist met de dood en stuurde in het afgelopen half jaar maar liefst tien keert de politie op de klokkenluider in de rijschoolwereld af, royeerde zijn rijschool en deed meerdere valse aangiftes….

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer