De tol om de CBR/BOVAG maffia aan te pakken is hoog!

In minder dan een half jaar ben ik van een niet lastige rijschoolhouder, die sinds 2017 vijf jaar lang tijdens examenritten nooit aan de objectiviteit van CBR examinatoren twijfelde en altijd naast de koffieautomaat of op het examenterrein met mijn AirPods zat te wachten op de terugkeer van kandidaten…. Kapot gemaakt door het CBR en de eigenaar van Enschedees grootste BOVAG rijschool; René Brünen.

Na mijn ontdekkingen, mails en daaropvolgende publicaties, als journalist, ben ik verworden tot paria.

Mateloos, eindeloos geïntimideerd, geprovoceerd, valselijk beschuldigd, in de cel gezet en op de Eerste Hulp van het MST ziekenhuis in Enschede belandt.

Inmiddels is wel duidelijk dat ik vrijwel nooit geen rijles meer kan geven en blijvende gevolgen zal ondervinden van deze ongekende hetze, valse beeldvorming vanuit het CBR en de mishandeling door René Brünen op 8 maart….

Toen ik vanmorgen ‘even bloed moest laten prikken’ besefte ik zelf pas waarom Nederland als land zo ver gedaald is op de ranglijst als het gaat om bescherming van journalisten of zinloos geweld in onze samenleving. Hoe onbetrouwbaar onze overheid is geworden!

Toch mag ik niet klagen. Een van mijn helden, Peter R de Vries, werd in de vorige zomer door zijn hoofd geschoten…..

[tekst gaat door onder afbeelding]

De tol die je soms als burger, ondernemer óf journalist betaald als je het tegen de Mocro, CBR, BOVAG maffia moet betalen kan nu éénmaal (te) hoog zijn, zolang Justitie, Minister, politieke partijen wegkijken!

het gevolg van een half jaar ‘hetze’ door Alexander Pechtold ..

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer