Pechtold lacht om grensoverschrijdend gedrag!

Anders dan zijn opvolgster Sigrid Kaag kan Alexander Pechtold wel genieten van ‘een beetje goor’. Des te vreemder is dat omdat hij onlangs nog in een radioprogramma op NPO1 commentaar had op voormalig vriend en partijgenoot Frans van Drimmelen. Inmiddels maken steeds meer app-groepen, blogs en zelfs NPO Radio 1 melding van grensoverschrijdende gedragingen van de CBR directeur. Waarbij zelfs gesproken wordt over een verkrachting op een partijgenote 8 jaar geleden. Nu duiken er beelden op van iets meer dan 2 jaar geleden waar de CBR directeur een duidelijk geval van grensoverschrijdend gedrag zeer vermakelijk vind. Hij moet er smakelijk om lachen.

Op 20 februari 2020 zit Alexander Pechtold, zoals zo vaak, aan de tafel bij Eva Jinek als ex-Spartaan Sjaak Polak verteld over de Haagse humor in de voetbalkleedkamer. Pechtold luister geamuseerd, lacht mee en rept met geen woord over normen en waarden…… Wat zou Sigrid Kaag of D66 daar van vinden?

“Ja; hij is en blijft een feut. Ik heb van veel rijscholen bericht gekregen dat Pechtold meer en meer in opspraak komt via bijvoorbeeld Geen Stijl, maar ook via NPO1 EenVandaag; waar Joost Vullings, politiek verslaggever, deze week al melding maakte van de beschuldiging van verkrachting.

Ik kijk nergens meer van op. Deze beelden zijn ook tekenend voor de dubbele, dubieuze D66 moraal van deze CBR directeur. Laat ik het daar maar op houden.

En…. het zegt ook veel over de Voorzitter van de Raad van Toezicht van het CBR professor Erwin Muller die Pechtold gewoon de hand boven het hoofd houdt. Én over onze huidige minister van Infrastructuur & Waterstaat; VVD-er Mark Harbers.

Als Johan Derksen een forse uitglijder maakt en daar de verantwoordelijkheid voor op zich neemt wordt hij gecanceld en neemt Sigrid Kaag, in haar hoedanigheid als vice-premier, Johan Derksen de maat. Maar Alexander Pechtold kan gewoon de moraalridder blijven spelen, rijscholen schofferen, een journalist bedreigen, zich om laten kopen door een Canadese diplomaat, zijn kinderen in de steek laten, jonge vrouwen bij D66 manipuleren én jongeren voor tientallen miljoenen per jaar duperen. Bah!

Over Eva Jinek moeten we het maar niet hebben; als dat een journaliste is dan moeten de media zich echt grote zorgen maken. Al met al veelzeggend over de huidige tijdsgeest. Getver!” zegt journalist Henrie Kamps die zelf inmiddels verschillende aangiftes heeft gedaan tegen zijn plaaggeest Alexander Pechtold.

[meer informatie over dit onderwerp onder de video]

CBR directeur Alexander Pechtold lacht bij Jinek smakelijk om grensoverschrijdend gedrag….

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer