BREAKING: Zit CBR directeur Pechtold in de cel?

Via verschillende app-groepen en blogs wordt de aanhouding en opsluiting van CBR directeur Alexander wereldkundig gemaakt. Onze redactie heeft nog geen bevestiging kunnen krijgen, omdat D66 en anderen in alle toonaarden zwijgen.

“Ik heb er via onze bron op het hoofdkantoor van het CBR in Rijswijk niets over gehoord, maar moet daarbij ook wel vermelden dat bijna iedereen bij het CBR op vakantie is. Daar waar rijscholen de gemiste omzet van twee lockdown-periodes van 3 maanden moeten inhalen is iedereen bij het CBR er weer lekker op uit. Kennelijk zijn de meesten net voor de mei vakantie weer beter geworden….” zegt journalist Henrie Kamps.

“Ik weet dat naar aanleiding van de Kaag-kwestie ook de Volkskrant op zoek is naar bewijzen tegen Pechtold; simpelweg omdat men mij ook heeft benaderd. De beide journalisten die Kaag hebben ontmaskerd zitten er bovenop… en dat kan alleen maar betekenen dat Alexander Pechtold vroeg of later op korrel wordt genomen. Voor mij leid het geen enkele twijfel dat zijn dagen bij het CBR wel geteld zijn.

Nu maar hopen dat die luie Voorzitter van de Raad van Toezicht op het CBR, professor in de Weetnietkunde Erwin Muller ook eens uit zijn hangmat komt” hoont de Needse klokkenluider.

Kamps deed enkele dagen geleden aangifte tegen Alexander Pechtold en zal in week 20 nog een grotere ten laste legging doen bij Justitie.

Lees hier het hele artikel dat de vrouw in kwestie heeft gepubliceerd….

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer