Journalist dwingt OM tot onderzoek naar CBR én Alexander Pechtold!

Het gaat er steeds meer op lijken dat de ervaren ondernemer Henrie Kamps een tijdschema hanteert in zijn strijd met het CBR en haar directeur Alexander Pechtold. Iedere maand, op de eerste van de maand, onderneemt Kamps een actie in zijn strijd met het CBR. Vandaag kondigt hij het bezwaarschrift aan dat hij heeft verstuurd naar de Officier van Justitie van het arrondissementsparket Oost-Nederland.

| Is het een toevalligheid dat u iedere 1e van de maand met een nieuwe actie komt in de strijd?

Wat denkt u zelf? Gelooft u in toevalligheden? Nee hoor, ik heb vorig jaar een tijdsplan gemaakt waarin de belangrijkste stappen tegen het CBR en haar directie gemarkeerd staan. Wel ben ik soms afhankelijk van de reactie van bijvoorbeeld Ministeries of korpschefs. Ik volg nu het advies op van de Minister van Justitie en Veiligheid; Dilan Yeşilgöz-Zegerius

| Waarom dit bezwaarschrift naar het OM?

Om meerdere redenen; de belangrijkste is dat de aangifte tegen mij door Alexander Pechtold persoonlijk is gemanipuleerd. Hij heeft die bedacht, georganiseerd, gemanipuleerd en beleefde er, aanvankelijk, veel plezier in om mij dat in een persoonlijke treffen even mee te delen: “Ik ben hier om mijn mensen te helpen met de aangifte tegen jou; dit overleef jij niet!” siste hij mij op vrijdag 3 december toe toen hij op mij af kwam lopen met 2 bewakers.

En uit alles blijkt dat hij de daad bij het woord heeft gevoegd; waarbij hij ongeremd zijn machtspositie heeft misbruikt om alles en iedereen te manipuleren; zeker de lokale politie. Die hebben mij tot tien keer toe gehinderd om mijn werk te doen; ’s avonds laat thuis opgezocht, meerdere malen staande gehouden, daarna aangehouden en gewond afgevoerd naar het arrestantencomplex in Borne en in hulpeloze toestand aan mijn lot overgelaten. Alles door manipulatie en valse beeldvorming door D66 Alexander Pechtold.

Pechtold wilde een criticaster, journalist en rijschoolhouder, definitief uitschrijven en creëerde deze situatie en schreef mijn rijschool op 7 december 2021 om die reden definitief uit. Geen mogelijkheid tot een beroepsprocedure…. binnen een half uur na ontvangst van zijn mail waren alle praktijkexamens van mijn leerlingen al geannuleerd…. Het CBR adviseerde ze daarna persoonlijk om een andere rijschool te kiezen. Hij heeft mijn rijschool met misbruik van het ambt bewust kapot gemaakt.

[tekst gaat door onder afbeelding]

| U doet alsof u een storyboard hanteert….

Dat klopt wel. Ik stond als ondernemer bekend als ‘straatvechter’ en ‘reuzendoder’, maar heb daar na de verkoop van mijn bedrijf Sport2Media de tol voor betaald; ik had mijzelf opgebrand. Die strijdwijze vergde enorm veel energie en een forse oorlogskas. Zeker als je strijd tegen de overheid. Dus heb ik mij vorig jaar, toen de bedreigingen, provocaties en schorsingen bij het CBR zich aandienden, voorgenomen om ditmaal de tijd te nemen en de ‘lange adem’ te gebruiken.

| Het ‘oogt’ als een schaakspel?

Ja dat begrijp ik. Ik heb in 2020 met stijgende verbazing en ontsteltenis gekeken naar het onderzoek in Kinderstoeslag affaire en heb mij daarna gerealiseerd dat je de overheid moet bestrijden op een andere manier dan via de rechter. Ik heb alle ‘shit’ die Alexander Pechtold en een vijftal CBR-ers over mij hebben uitgestort geïncasseerd en daarmee een ongekend ‘dossier’ opgebouwd. Ik zal de komende jaren per maand een tegenzet doen. Net zo lang tot er gerechtigheid is. En nee, die gerechtigheid is niet het vertrek van Alexander Pechtold of zijn vijf handlangers: Harold Bekhuis, Mark Keijsers, Elise Verheij, Bernd Ouwersloot en Henri Vianen. Dat mag de volgende CBR directeur zelf laten onderzoeken en bepalen!

| Wat is dan de gerechtigheid?

Dat wij in Nederland geen ongekend oneerlijk verdienmodel in stand houden in de rijschoolwereld. Dat alle jongeren in staat zijn en blijven om een rijbewijs te kunnen behalen tegen een kostprijs vergelijkbaar met andere EU-landen; zoals België.

Waarom en hoe moeten jongeren een rijopleiding betalen als ze €5 per uur verdienen in de supermarkt en een biertje al snel €3 per glas kosten en het CBR schrijft (december 2021) dat de gemiddelde opleiding bijna €3000 kost. In België de helft of een derde….

En het allerergste; al sinds 2013 weten alle betrokkenen, ook het ministerie, dat er geen onderzoek is waaruit blijkt dat een goede rijopleiding zorgt voor een hogere verkeersveiligheid.

Belachelijk dus!

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer