Is CBR directeur een verkrachter?

Onze redactie kreeg uit het land meerdere tips over blogs die melding maken van een verdenking van verkrachting door CBR boegbeeld Alexander Pechtold. Een anonieme, voormalige partijgenote, verklaard op een blog dat Alexander Pechtold haar 8 jaar geleden heeft verkracht en dat ze onlangs aangifte heeft gedaan bij de politie. Ze meld dat ze niet de enige is binnen de partij en roept andere slachtoffers op….

“Ik kan niet zeggen dat mij dit verbaasd.. als het waar is. Je kon er op wachten, want iedereen heeft vier jaar geleden al kunnen lezen hoe het partijgenote Anne Lok is vergaan en dat Wassila Hachchi bij de partij vertrok had ook zo zijn reden. Tel daar bij op het omkopingsschandaal en als ‘ervaringsdeskundige’ kan ik gerust stellen dat de man overal toe in staat is. Pechtold heeft een verziekte geest!” zegt journalist Henrie Kamps.

“Als deze vrouw, zoals ze schrijft, aangifte heeft gedaan is ze trouwens niet anoniem, dus dan zal er een vervolg op komen. Want het Openbaar Ministerie gaat dit soort aangiftes in de huidige tijdsgeest niet meer onder de pet houden. En sowieso komt er een aangifte over zijn recente ambtsmisdrijven …”

“Los van deze mogelijke verkrachting zou iemand met de reputatie van Pechtold sowieso geen functies meer mogen hebben in het openbaar bestuur. Maar we leven nu eenmaal in een tijd waarbij iemand van het vrije woord, Johan Derksen, onterecht publiekelijk wordt geëlimineerd en Pechtold zelfs onze minister Mark Harbers en de Tweede Kamer kan blijven voorliegen om de miljoenenzwendel in de rijschoolwereld in stand te houden…..

En ook bij het CBR heeft hij weer vrouwtjes om zich heen verzameld; in Enschede heeft hij nu twee blondjes gepositioneerd die alles doen om hem te ‘pleasen’….. Zo verving hij onlangs examenmanager Mark Keijsers door een vrouw; Irene Maris en heeft hij in kringcoördinatrice Elise Verheij ook iemand die uit angst voor verlies van haar baantje, leaseauto alles doet waartoe Pechtold aanspoort. Walgelijk!”

fragment uit publicatie

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer