Klokkenluider informeert D66 fractie en bestuur!

Nu recente mails aan Jan Paternotte en Tjeerd de Groot onbeantwoord zijn gebleven en de aangiftes tegen Alexander Pechtold de volle aandacht van Justitie gaan krijgen informeert klokkenluider Henrie Kamps vandaag een select gezelschap D66 fractieleden en het D66 bestuur over zijn ervaringen met CBR directeur Alexander Pechtold…

“Ja ik dacht laat ik er maar wat meer fractieleden schriftelijk over informeren, want bellen lukt niet. De meesten die ik eerder schriftelijk heb geïnformeerd zijn telefonisch meestal in gesprek. Dat zag ik ook op tv. Dan werkt de mail toch beter….”

“Tuurlijk zullen ze later allemaal bezweren dat ze mijn mail over het hoofd hebben gezien, maar dat levert uiteindelijk eind van dit jaar prachtige beelden op als we via YouTube het tv-programma ‘Wolvenjacht’ aan een miljoenenpubliek laten zien…. Jonge mensen die meer dan drie keer zoveel moeten betalen voor hun rijbewijs dan Belgische leeftijdsgenoten…. zeg maar hun kiezers….”

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer