Alexander Pechtold is de grootste schoft binnen D66!

In het voorbije half jaar overleefde ik drie valse aangiftes van Pechtold, raakte ik mijn rijschool kwijt door Pechtold, werd ik met de dood bedreigd door Pechtold en overleefde ik een aanval op mijn leven bij het CBR Examenterrein…. Nu Justitie toegezegd heeft werk te gaan maken van dit ongekende ambtsmisbruik door Alexander Pechtold ( en vijf CBR handlangers) verwacht ik dat het geen jaren gaat duren voor Alexander Pechtold ‘onder vuur’ komt te liggen….

Nee, dat is geen dreigement. Alexander hoeft er geen aangifte over te doen. Ditmaal hoeft hij niet, net als zijn twee-eiige tweelingzus Sigrid Kaag krokodillentranen te huilen voor de rechtbank omdat iemand hem of haar ernstig bedreigd heeft. Geen ‘pistool op je kop’ of ‘fakkel voor je huis’. Gewoon eentje zoals Alexander Pechtold ze zelf graag uitdeelt; tot twee keer toe siste hij mij toe: “Dit overleef jij niet!’.

Ik bedoel het dus spreekwoordelijk, sarcastisch of hoe dan ook. Zeg maar op zijn D66-st…

Niet Frans van Drimmelen, die nu als D66 paria door het leven moet, is de grootste schoft binnen D66; die ‘eer’ komt Sigrid’s favoriete feut toe… of is het andersom..?

De aantijgingen van grensoverschrijdend gedrag van Alexander Pechtold dateren van meer recentere datum dan die van Frans van Drimmelen. Alexanders ’trackrecord’ (spel ik dat goed?) start in:

2018…

Pechtold neukte, laat ik het maar noemen zoals het is, een of meerdere kindjes bij partijgenote Anne Lok en toen hij bij zijn laatste succesvolle zaadlozing haar opnieuw bezwangerde wilde hij haar dwingen om abortus te plegen; dat wilde Anne niet. Zij werk doodziek van Alexander zijn manipulaties, ging er bijna aan kapot. Tot hij zich afkeerde en zijn partijgenote én zijn kroost van het ene op andere moment achter zich liet. Hij liet, liet zij in de Stentor optekenen, nooit meer iets van zich horen…

publicatie uit 2018 (4 jaar geleden…)

Pechtold ontdekte een nieuw talent; Wassila Hachchi. Misschien werd zij wel gescout door ‘stouterik’ Frans van Drimmelen die, had ik dat al vermeld, inmiddels uit de partij is geflikkerd en nooit, nooit meer terug mag komen.

Wassila Hachchi ontvluchtte de Tweede Kamer van het ene op het andere moment en deed een boekje open over de angstcultuur, de manipulaties, het machtsmisbruik door Alexander Pechtold. De grootste schoft binnen D66; had ik dat al gezegd?

publicatie uit 2018 (4 jaar geleden…)

En dan hebben we nog het omkoopschandaal: Pechtold vermeld in het register van de Tweede Kamer wel dat hij kaartjes voor een Jochem Meyer voorstelling heeft gekregen, maar ‘vergeet’ een luxe appartement van €150.000 dat hij als cadeautje kreeg van een Canadese diplomaat… De Europese integriteitswaakhond Greco veroordeeld de Nederlandse overheid omdat Pechtold ‘er mee weg komt…’

publicatie uit 2018 (4 jaar geleden…)

Deze week gaat Justitie eindelijke aan de slag met mijn meldingen over de miljoenenzwendel, de bedreigingen, de manipulatie en het ongekend machtsmisbruik door Alexander Pechtold, en vijf ja-knikkers binnen zijn huidige angstcultuur CBR, omdat ik als journalist én rijschoolhouder (undercover) ontdekte hoe ieder jaar honderdduizenden jongeren worden misleid en met oneerlijke handelspraktijken voor tientallen miljoenen gedupeerd worden door een ongekend CBR pyramide ‘spel’.

Alexander Pechtold heeft binnen zes maanden tot tien keer toe de politie tegen mij opgehitst; heeft mij het brood uit de mond gestoten, maar mij niet het zwijgen opgelegd.

Ik ben anders dan Anne Lok, Wassila Hachchi en ‘vast en zeker’ vele anderen mannen en vrouwen die Alexander Pechold’s grensoverschrijdende gedrag moesten tolereren omdat ze beseften dat Alexander Pechtold je helemaal kapot maakt als je melding doet… En dat hij altijd gedekt zal worden worden door zijn eigen SS; Slimme Sigrid of zijn dat de bewakers die hij opstelde rond het CBR om een journalist te weren, te intimideren, te provoceren en valse aangiftes te laten doen!

Laten we nog eens honderd dagen wachten hoe het afloopt met Alexander & Sigrid; de Bonnie en Clyde van D66… de Jut en Juul in de Nederlandse geschiedenisboeken van de toekomst….

Ik heb Alexander Pechtold bij zijn eerste anonieme telefoontje in september 2021 verteld dat ik een Achterhoeker ben die zich niet kapot laat maken door een door en door corrupte, gecorrumpeerde, manipulatieve, narcistische D66-er…

Alexander Pechtold verteld als directeur van het CBR onze Tweede Kamer en de verantwoordelijk minister dezelfde verhaaltjes als zijn Sigrid ons deze week vertelde….

Ja hoor de minister van Infrastructuur en Waterstaat, VVD-er Mark Harbers, weet alles onze ‘onze’ kwestie en heeft mij dat zelfs in een aangetekend schrijven bevestigd….

Of had ik dat al gezegd?

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer