‘Pechtold, Kaag; de boegbeelden van D66?’

Ieder volk krijgt de leiders die ze verdient. Dus ook Nederland. Ooit maakte ik de enorme fout om te stemmen op Alexander; vanwege zijn beloftes en vernieuwingen. Toen hij die niet waarmaakte was hij de reden om twee keer niet meer te gaan stemmen. Tot Pieter Omzigt liet zien waar het in het leven omgaat….

Vorig jaar probeerde ik mijn dochters en hun moeder nog te waarschuwen dat het feit dat Kaag blond en bekakt is geen reden is om op haar te stemmen…

Ik noem Sigrid Kaag niet voor niets de twee-eiige tweeling zus van Alexander Pechtold. Ik zou mij sterk moeten vergissen als er over Pechtold niet minimaal drie keer zoveel grensoverschrijdende kwesties te ontwaren vallen als bij de thans opgestapte Frans van Drimmelen.

En ik weet al lang dat dit soort types, dus ook Hugo en Mark, constant (zogenaamd) stukken niet lezen om later te kunnen ontkennen dat ze wetenschap hadden.

Datzelfde voor de twee ministers die ‘kennis hebben genomen van de misleidingen van het CBR’… Die gaan later beweren dat een hoge ambtenaar, onschendbaar, dit soort zaken leest en bevestigd… Hawdoe en de mazzel.

Ik zoek inmiddels al een half jaar naar een landelijke krant of praatprogramma om voor eens en altijd het zinkende schip, CBR, naar de zeebodem te laten gaan…. Omdat het CBR onder leiding van Pechtold meer dan 200.000 jongeren heeft opgelicht; minimaal honderd miljoen schade! Omdat het CBR, haar directie, structureel liegt, corrupt is en zelfs levensbedreigend. Ik kan het weten, na de aanval op mijn leven bij het CBR examencentrum.

Maar kritische, volhardende journalisten vind je bijna niet meer in Nederland; bijna uitgestorven of afgeknald door die andere maffia. Niet de CBR Maffia…. maar de Mocro Maffia.

Volgende week is deze nare kwestie al weer geschiedenis en Sigrid laat er een dikke scheet over heen gaan… Pffff.. Ze springt op de tafel en haar persoonlijke feut, Alexander, laat minimaal de champagne spuiten!!

Er is met heel veel D66-ers niets mis, maar het is net als bij het CBR, CDA of VVD. Als de leider een plekje in de hel heeft verdiend, dan is het een stuurloos schip. Gedoemd tot de ondergang. Jammer voor het volk, want die krijgen straks geen erebaantjes… Die worden geen directeur bij het CBR, voorzitter van de Adviesraad van de Autoriteit Persoonsgegevens of lobbyist. Ben je mal; die blijven drie keer zoveel verdienen voor een rijbewijs als een Belg Pfffff… pfffff.

En Kaag? Die heeft, denk ik, voor zichzelf al een plekje in de hel gereserveerd. Zoveel klasse straalt ze wel uit…. Toch…?

Toch…. Zal het schip, uiteindelijk, zinken….

Blup, blup….

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer