‘Alexander Pechtold is mogelijk schizofreen; dat concludeer ik na zijn interview op NPO Radio 1’

Gisteren zag en hoorde ik een interview op NPO Radio met Alexander Pechtold. Het interview was bedoeld om Pechtold te bevragen over allerlei onzin die hij namens het CBR de maatschappij in slingert, maar natuurlijk begon te interviewer met vragen over de rotzooi binnen D66.

Het is verbazingwekkend om te horen hoe een NPO journalist Pechtold bevraagd over grensoverschrijdend gedrag; dan heb je je als journalist echt niet verdiept in wie je aan de andere kant voor de microfoon hebt of het boeit je niet.

Vergeleken bij Alexander Pechtold is Frans van Drimmelen, die inmiddels uit de partij is gezet, een koorknaapje.

Verdiep je eens in de historie van Alexander Pechtold voor je deze door en door verziekte D66 coryfee bevraagd. En realiseer je tegelijkertijd dat zijn twee-eiige tweelingzus Sigrid Kaag geen haar beter is….

Dan doe je eer aan waar de NPO vroeger, ooit, voor garant stond; pluriforme, onafhankelijke journalistiek.

“Zelden zo’n hypocriet radio-interview gehoord” zegt journalist Henrie Kamps. “Pechtold is vele malen erger dan Frans van Drimmelen en je hoort hem zeggen, wat hij zegt. Hij is volgens mij schizofreen…. heel, heel ernstig”

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer