Kamps: ‘Mijn schade van €250.000 verhaal ik desnoods op de betrokken CBR-ers.. persoonlijk!’

Medio december 2021 stelde journalist Henrie Kamps een ultimatum aan directeur Jan Jurgen Huizing; directeur Bedrijfsvoering van het CBR. De directe collega van ‘interim’ Alexander Pechtold. Kamps bood de directeur de mogelijkheid om de uitschrijving van zijn rijschool Rijbewijzz ongedaan te maken en maatregelen te nemen tegen de handelswijze van Alexander Pechtold, Bernd Ouwersloot, Harold Bekhuis, Mark Keijsers en Elise Verheij. Een kopie van zijn ultimatum ging naar de voorzitter van de Raad van Toezicht professor Erwin Muller. Het CBR reageerde niet op het ultimatum en Pechtold en zijn handlangers voerden de hetze op!

“Onderzoek moet later maar uitwijzen of de ambtenaren hebben gehandeld op basis van aanwijzingen vanuit de directie of op eigen houtje. Mij maakt dat feitelijk niets uit; dat is een probleem voor het CBR. Ik ben door het optreden van Pechtold en zijn vijf ‘ja-knikkers’ mijn rijschool kwijt en heb geen inkomen meer. Als het moet gaan we in een latere fase de schade van het liegen, bedriegen én zwijgen van de plaatselijke ’troepen’ desnoods verhalen op de betrokken ambtenaren; persoonlijk! Het ambt is kennelijk een vrijbrief voor dit soort mensen om ‘burgers kapot te maken’. Dit is exact hetzelfde gedrag als bij de Kindertoeslag-affaire !!. Maar daarom moet ze juist stuk-voor-stuk een ambtseed- of gelofte afleggen… daar ga ik de rechter wel aan herinneren als dat nodig is.”

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer