‘Dit overleeft Alexander niet!’

De Needse klokkenluider Henrie Kamps is al een half jaar in conflict met Alexander Pechtold, omdat Kamps de structurele misleiding en oneerlijke handelspraktijken bij het CBR op de kaart heeft gezet; via zijn onderzoeksplatform Rijlezz en tientallen publicaties. Nu de beerput bij D66 eindelijk open gaat is de journalist overtuigd: ‘Dit overleeft Alexander niet!’.

Het zijn dezelfde woorden als die Pechtold de journalist tot twee keer toesiste tijdens twee persoonlijke gesprekken. Pechtold hitste de politie op tegen Kamps en liet hem maar liefst tot tien keer toen lastig vallen door de politie; thuis, bij het CBR, onderweg. Kamps belandde onterecht urenlang in de cel en werd in hulpeloze toestand door agenten aan zijn lot overgelaten nadat hij was aangevallen bij het CBR examencentrum.

“Als je naar de historie kijkt van deze corrupte D66 coryfee en de artikelen leest van zijn ex Anne Lok, Wassila Hachi en je kijkt naar mijn ervaringen in de voorbije zes maanden dan kan het niet anders dan dat Pechtold op die D66 lijst moet staan. Dat lukt hem alleen maar, omdat zijn omgeving, hem dekt en onder angst doet wat hij hen opdraagt. Bij het CBR in Enschede is dat bijvoorbeeld een handjevol ‘ja-knikkers’.

“Zo niet dan moet er nog maar een onderzoek komen, maar dan niet geïnitieerd door zijn evenbeeld Sigrid Kaag….

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer