Er zijn meer D66’ers met grensoverschrijdend gedrag!

Natuurlijk ben ik niet verbaasd dat het bestuur van D66 ernstig in opspraak is gekomen; zelfs intern. Nu meer dan honderdvijftig D66 prominenten in een OPEN BRIEF Sigrid Kaag, de twee-eiige tweeling zus van Alexander Pechtold, oproepen om openheid van zaken te geven in de kwestie Frans van Drimmelen lijkt het moment aangebroken dat ook Alexander’s beerput open gaat….

Of zoals van Dale schrijft: “De aap komt uit de mouw”

Vaste lezers van dit blog, en anderen, weten al een halfjaar hoe verachtelijk dit soort types omgaan met de macht die hen vanuit andere onbekwamen in de schoot wordt geworpen. Alexander belde mij anoniem, intimideerde, provoceerde en bedreigde mij, tot tweemaal toe, met de dood; “Dit overleef jij niet!”

Hij registreerde maar liefst drie valse aangiftes tegen mij, maakte mijn rijschool kapot, liet leerlingen wegjagen én zorgde dat de politie van Enschede mij maar liefst tien keer ‘opzocht’, aanhield, in het gevang gooide en hulp ontzegde na een bijna fatale aanval op mij bij het CBR examenterrein.

Ik weet niet of het grensoverschrijdend is, maar als dat het niet is dan kan Ridouan Taghi ook wel proefverlof krijgen volgens het nieuwste D66 manifest… toch?

Het is goed dat binnen de eigen partij, ik ervaar het eerlijk gezegd steeds meer als een sekte, nu de kritiek aanzwelt. Ik ben er ook van overtuigd dat veel mensen wel beginnen in te zien dat Alexander, Sigrid en hun mogelijke buitenechtelijke ‘zoon’ Rob het overtuigende bewijs zijn van een aloude Achterhoekse spreuk “Stront komt altijd boven drijven”.

Sinds 1 april, nee het is geen grap, richt ik mij op de toekomst van een efficiënte, betaalbare rijopleiding rond 2025. De rijschoolwereld, maar vooral het CBR, Alexander Pechtold en een handjevol lokale handlangers hebben in het afgelopen half jaar voldoende (ambts)misdrijven gepleegd dat ik mij vanaf 1 april niet meer hoef bezig te houden met wat er allemaal mis is aan de CBR locatie Enschede en de rijschoolwereld in Twente. Genoeg overtredingen voor een vuistdik onderzoeksrapport en het failliet van de betrokkenen…

Ik rijd er nu liever met een bocht omheen om te zien hoe er in Twente een kleine machtsstaat in stand wordt gehouden door die foute D66-ers… met dSS-ers als bewakers, een moderne versie van een uitkijktoren, een hek en eigen berechting… alsof je in Poetin-land bent.

[tekst gaat door onze afbeelding]

Mijn focus richt ik op een ander werkgebied, waar hopelijk rijscholen wel tijdig inzien dat het CBR door, door, door en door verziekt is door de Alexander’s, Mark’s, Harold’s, Henri’s en Elise’s in onze maatschappij…. Misschien wel allemaal D66-ers…

En uiteindelijk moeten de Autoriteit Consument & Markt en andere instituten zich maar buigen over wat er wel ook niet kan in de rijschoolwereld. Of het gerechtvaardigd is om jongeren tot €3000 te laten betalen voor een roze pasje…. zonder wetenschappelijke onderbouwing dat een goede rijopleiding zorgt voor een hogere verkeersveiligheid.

Oh ja…. en als die het allemaal ook oké vinden, zoals het nu gaat, weet ik zeker dat de jonge mensen snel van gedachten zullen veranderen als ze om zich heen horen dat je ook voor €1000 een rijbewijs kunt behalen!

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer