Hierom gaan leden van de Tweede Kamer niet naar het CBR…..

Deze week sierde ‘Alex’, zo noem ik hem al een tijdje, op het populaire blog Rij-instructie nog eens de voorpagina om te vertellen dat hij niet begrijpt waarom Tweede Kamer fracties niet op bezoek willen komen bij het CBR. De auteur, Hans Peijs, mocht kennelijk ook op audiëntie komen bij die andere Alexander….

Sinds mijn aantreden bij het CBR probeer ik Kamerleden te interesseren voor een werkbezoek…..” zanikt Pechtold in het artikel. Waarbij de auteur Hans Peijs opmerkt: “Volgende week gaan diezelfde Kamerleden standpunten innemen over datzelfde CBR en hij vermoedt dat veel vragen die worden gesteld hadden kunnen worden voorkomen als ze in Rijswijk op bezoek waren gegaan….

Daarvoor had Hans Peijs niet naar het CBR hoofdkwartier hoeven af te reizen: kamerleden gaan echt niet op bezoek bij Alexander Pechtold. Volgens mijn bronnen durft niemand zijn vingers te branden aan het dossier Pechtold/CBR.

Het is dat VVD minister Mark Harbers al maandenlang geen, zichtbare, actie onderneemt terwijl hij wel per aangetekend schrijven heeft laten weten kennis genomen te hebben van de onderzoeksresultaten van het RIJLEZZ project….

[tekst gaat door onder afbeelding]

Iedereen weet inmiddels wel wat of wie ‘Alex’ is. Hij is zelf de enige die denkt dat zijn onzinnige benoemingen, vreemde tv-optredens en verzinsels in het AD het beeld schetsen dat hij een goede reputatie heeft. Hij heeft niet door dat iedereen hem als zeer besmet, manipulatief en dus onbetrouwbaar ervaart.

Volgens mijn bronnen houden alle, of de meeste, kamerleden grote afstand bij deze bezoedelde ex-politicus. Zelfs partijgenoten! Niemand is ontgaan dat hij van de Europese Commissie het stempel heeft gekregen van een corrupte ambtenaar. Dat is een feit en zal altijd aan hem blijven kleven. Hij is nog in (politiek) leven, vanwege Sigrid Kaag en andere ‘gekkies’. Kaag die trouwens vorig jaar meerdere maken kenbaar maakte verder niets meer te hebben met Pechtold.

[tekst gaat door onder afbeelding]

Wie rest is Rob Jetten… en dat zou zo maar een van de buitenechtelijke nakomelingen van ‘horny Alex’ kunnen zijn… Misschien dekt deze hem nog, omdat hij Alex in 2018 mocht opvolgen….

Ik heb Alex leren kennen als een manipulatieve, giftige slang die doodsbedreigingen sist en vrouwen heeft beschadigd. En het zal niet lang duren dat ook Justitie zal bemerken dat Alex geen aanzien meer moet krijgen, maar onderzoeksaandacht.

Hij verdient geen spreektijd in of van de Tweede Kamer en niet in de media. Laat Justitie, het Openbaar Ministerie, dit keer de kans wel grijpen om Alexander Pechtold voor eens en altijd te verbannen naar het strafbankje.

Dat lukte het OM in 2018, zelfs met ruim 200 aangiftes tegen de corrupte CBR directeur, niet… Er volgde geen ‘opsporingsonderzoek’, maar een jaar later oordeelde de Europese waakhond Greco keihard richting de Nederlandse regering dat ze Pechtold gewoon hadden moeten bestraffen vanwege ‘omkoping’ …..

Misschien lukt het vijf jaar later met mijn aangiftes wel??

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer