‘CBR Examenmanager Mark Keijsers vertrekt!’

Met de gedwongen overplaatsing van examenmanager Mark Keijsers naar Rotterdam/Spijkenisse lijkt het CBR nu al voor uit te lopen op de komende onderzoeken naar de rol van de door journalist Henrie Kamps fel bekritiseerde regiomanager. Of datzelfde binnenkort ook gebeurt met eveneens bekritiseerde kringcoördinatrice Elise Verheij en haar college/vriend Henri Vianen kunnen, doorgaans, betrouwbare bronnen niet meedelen. Maar dat ligt wel voor de hand….

“Keijsers is feitelijk net als Verheij niet meer dan een gewillige speelbal geworden en geweest voor Alexander Pechtold. ‘Ja-knikkers’ zonder ruggengraat. En dit is exact wat ik beiden aldoor heb voorspelt; ze worden opgeofferd door de CBR directie. Natuurlijk gaat het CBR er een leuke draai aan geven en zal blijken dat hij zelf liever 200 kilometer de andere kant oprijd.” zegt Kamps met gevoel voor cynisme.

“En zijn opvolger komt uit werkgebied Eemnes. Dus die zal op een later moment wel worden vervangen door Verheij; dan is die weer terug waar ze hoort; op de Gooise Matras” zegt de Needse journalist.

“Maar er gaat niets veranderen voor kandidaten en kleine rijscholen. En heeft ook geen impact op mijn aangiftes én onderzoeken die nog gaan volgen naar het handelen van Pechtold en een vijftal ‘handlangers’… Het maakt ons niet uit waar die mensen gaan werken of wonen. Zolang ze in dienst zijn van het CBR gaan we ze vervolgen voor het schenden van de ambtseed. Als ze uit dienst treden, dan laten we ze met rust!” aldus de klokkenluider.

“De volgende stap met Mark Keijsers is natuurlijk dat hij bij het CBR vertrekt. Zo werkt dat bij grote organisaties nu eenmaal. De wordt onttrokken aan het zicht van de buitenwereld… “

“En ja we gaan ook het mobiele nummer van zijn opvolger Irene Maris doorgeven aan ontevreden examenkandidaten. Dus dan weet ze dat al vast!”

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer