Advies hoofdcommissaris politie Oost-Nederland; werk mee aan onderzoek….

Op advies van hoofdcommissaris Politie-eenheid Oost-Nederland Janny Knol (52) heeft journalist Henrie Kamps alsnog besloten mee te werken aan het onderzoek naar zijn klachten rond het optreden van de politie Oost-Nederland ‘in opdracht van het CBR’.

“Dat klopt en dat heeft er onder andere mee te maken dat het CBR eergisteren heeft laten weten te weigeren om klachten over een handjevol CBR medewerkers in behandeling te nemen. Wij vertrouwen er op dat de politie straks zal concluderen dat ze constant gevoed én misleid zijn met valse aangiftes én verklaringen vanuit het CBR. En dat is strafbaar!

De aangifte die Alexander Pechtold op 16 december 2021 heeft ingediend tegen journalist Henrie Kamps is voor ons daarbij leidend…..

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer